Sıfır 150 Lik Scooter aldım modifiye yapmak için dış gorunumden once çekici bişiler yapmak istedim NOS Baglıyabilecek Bi Usta Varmıdır Fiyatları Nedir oLursa Hızlanmada ne kdar fark eder Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim.. Tşkkürler..
Sıfır 150 Lik Scooter aldım modifiye yapmak için dış gorunumden once çekici bişiler yapmak istedim NOS Baglıyabilecek Bi Usta Varmıdır Fiyatları Nedir oLursa Hızlanmada ne kdar fark eder Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim.. Tşkkürler..
nos motora okadar fazla devir yaptırıki
ilk basışında ölür motorun
fazla uçmuşun sen
İnternette Gezerken Gordum 2 zamanlı Pocket lara Takmışlar kullanıyor
abicim takmayı bırak scoter saten 100 den sonrasını bırak 100 ü 80 den sonrasını yolda biraz zor tutarsın madem hız seven birisin ona uygun motor alsaydın ancak hız hiçbirzaman ii deildir bence normal bir hızda gitmek hızlı gitmekden daha çok keyif verir scoter da
Zaten Benim İstedigim 0-80 Motorun Çok Seri Olmasıı.. Nos u Kullancamdan Degil ŞekiL oLsun (1-2 kere denerim ama)
nos ne ki? jet motoru takılıp uçulabilir bile... hey Allah'ım yaaa... scooter'lar fakir ferrarisi mi oldu nedir?
Kayışı-varyatörü de kuvvetlendirmen gerekir,olmıyacak diye bişey yok.
bizim burda tekelin biri yapmış su şişeşi kadar bişi üstünde nos yazıo bi tanede hortumu fln var ama ne kadar gerçek bilemicem bana pek inandırıcı gelmedi açıkcası
hey allahım yarabbim ...
nos uygulanan motorlar ile scooter motorları prensipte aynı mekanizmayla çalışıyor. nos çalışma ilkesini hakkında yüzeysel bilgimle, uygulanabileceği fikrine varıyorum.
tabii motosikletin yürüyen aksamı ve motorunun kısa süreli de olsa bu gücü kaldırıp kaldırayacağı, hele çinli bir üreticinin motosikleti su konusu olduğundan çok su götürür.
suzuki burgman 400 taktı bizim arkadaşlar fakat fazla sürmedi patladılar.
nos kolay iş öyle lafla olduğu gibi değildir heryerde açamazsın 90km hızla giderken açtığın zaman kapatma şansın yok direk 180-200 yapar. Direk olduğu için üstünde durman ve durduramazsın.
Nos takılır ama anlamsız olur uğraştığına yaptığın masrafa değmez çünkü nos u taktıktan sonra motorun bir çok aksanlarında modifiye yapman lazım kısaca değmez
Sadece nos 1500 lirayı bulur, bahsettiğin scooter ne kadar kaliteli? Muhtemelen çin dır, oldukça fazla parçasını değiştirmen gerekir, genede dikiş tutmaz..
MAliyeti sana 3.000 lirayı geçer. Bu msj dan sonra muhtemelen vazgeçiceksin bu işten.. Vazgeçmiyeceksen paranı cebine koy ve sadece hayal et, gözünü açtığın zaman istediğin herşey önünde olur
GKN MOTORS
Scooter'a NOS konusunda ben de diğer arkadaşlara katılıyorum. Sonuçta o bir scooter, hız makinası değil. Ancak scooter'ında illa ki ender rastlanan bir değişikliğe gitmek istiyorsun, motorla oynamak yerine mesela arka tarafı çift tekerlek yapabilirsin, scooter'ın boyunu uzatabilirsin (limuzinler gibi mesela), harika aydınlatma sistemleri kurabilirsin, ismini bilmiyorum ama hani eski motorlarda olur, motorun yanına bir sepet vardır, içine yolcu oturur, onu takabilirsin... Ama en başta dediğim gibi, motor ayarlarıyla oynama bence de. Hele ki "hız" için... O alet hızı kaldırmaz. İki gün sonra
a) Motor komple elinde kalır...
b) Düşünmek bile istemiyorum, üzerinde sen de varken hakkında gazetelerde olmadık haberler okuruz...
c) Scooter'ı daha hızlı götürmek haricinde enteresan bir donanım fikri bulup hayata geçirirsen forumda epey bir alkış alırsın. Hatta kıskanırız da. =)
[B]Wyvern Aeion[/B]
Kymco Xciting 250i
[B][COLOR="Red"]Karşıyaka[/COLOR][/B] / [B][COLOR="SeaGreen"]İzmir[/COLOR][/B]
Nos'u verdiğin anda motorunun bütün parçalarını ayrı ayrı görebilirsin.
NOS yerine çok daha eonomik bir yol önereyim...
Güzelce bir abdest al. En yaınlarını gör bir süre...Onlarla vakit geçir. Birkaç iyilik yap...Hani lazım olacak. Ne bileyim güzel bir lokantada havyar ve pekin ördeği ye (gene de ucuza gelecek emin ol). en sevdiklerine uzun uzun bak...
Hemen sonra bir boyacıya git. 2 litre selülozik tiner al. Depoya dök. Sonra başını gökyüzüne kaldır. Güneşin ve tanırının varlığını onun kudretini gör....son kez bakacağın bu alemi kainatta....Derin bir nefes al....Ve marşa bas....Mümkünse düz yola çık ve bas....Nosuttura nosuttura artık rabbülala ne verdiyse....
Bir sıkıntı çıkmadan inersen....olanları bizimle paylaş....
Jawa 350 TS...Asya 125 T
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)