selam arkadaşlar;
benim arkadaşımın mondial 125 uag motor kullanıyor ve şu sıkıntısı var motor soğukken gazı aniden veriyor ve devir verdiğim gaza oranla yükselmiyor bunun nedeni ne olabilir
selam arkadaşlar;
benim arkadaşımın mondial 125 uag motor kullanıyor ve şu sıkıntısı var motor soğukken gazı aniden veriyor ve devir verdiğim gaza oranla yükselmiyor bunun nedeni ne olabilir
kardeş soğuk motora gaz verilmez bunu unutma ayrıca çok benzin yakar. ıstmak için bir dakikanı ayırabilirsin
slm arkadaşlar, uag 125 mondial, gaz verip, bırtağımızda öksürme yapıyor sebepleri ve giderme yolları ne olabilir. Buji'yi az önce yeniledim, yine aynı.... yardımcı olursanız sevinirim....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:52 ----------
slm arkadaşlar, uag 125 mondial, gaz verip, bırtağımızda öksürme yapıyor sebepleri ve giderme yolları ne olabilir. Buji'yi az önce yeniledim, yine aynı.... yardımcı olursanız sevinirim....
katalizörü iptal et
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
hayır,, eğer boğulma gibi birşey yaşıyorsan karbirötöre su gitti karbirötörü temizlemeni tavsiye ederim..
[B][I]SEVENİMİZ YOKKİ YAVAŞ GİDELİM..:}[/I][/B]
bu motorlarda soğkken hava yakıt karışımını ayarlıyamıyorve jikle istiyor jikleyi 1 2 dakika kaldırık giderseniz ısınır ilk aldığımda bende arza sanıp motorcuya götürdm oda normal olduğunu söyledi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)