Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

BMW F650GS Benzin filtresi yerine VW Golf 2005 filtresi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    f650 gs
    değerli bilgilerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    BMW 650 GS 2004
    ben filtreyi değiştim tıkır tıkır çalışıyor maşaAllah çok güzel olduu

Motosikleti
    BMW 650 GS 2004

selam

25 gün evvel motorsikletime genel bakım yaptım yağı suyu bütün filtreleri hava filtresi yağ filtresi bujiler orjinal olarak değiştirdim .benzin filtresini sizin verdiğiniz numaraya göre aldım ve değiştirdim ilk zaman benzin sarfiyatını farketmedim ama depoyu fulleyip hesaplama yapınca durum ortaya çıktı. taktığım filtre .macro filtration / 4.0 Bar OE-NR.6Q0 201 051 A-6Q0 201 051 C NUMARALI filtreyi motoruma taktım çalışması gidişi gayet iyiydi fakat yakıt sarfiyatı çok arttı 47 tl lik benzinle 210 kilometre yaptım .eski orjinal filtreyle 360 kilometre kadar yol yapıyordum bugün tekrar eski filtremi geri taktım daha fazla zarara uğramadan Bilginize sunulur.

audioslave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda & Yamaha
    Alıntı ABUŞ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    25 gün evvel motorsikletime genel bakım yaptım yağı suyu bütün filtreleri hava filtresi yağ filtresi bujiler orjinal olarak değiştirdim .benzin filtresini sizin verdiğiniz numaraya göre aldım ve değiştirdim ilk zaman benzin sarfiyatını farketmedim ama depoyu fulleyip hesaplama yapınca durum ortaya çıktı. taktığım filtre .macro filtration / 4.0 Bar OE-NR.6Q0 201 051 A-6Q0 201 051 C NUMARALI filtreyi motoruma taktım çalışması gidişi gayet iyiydi fakat yakıt sarfiyatı çok arttı 47 tl lik benzinle 210 kilometre yaptım .eski orjinal filtreyle 360 kilometre kadar yol yapıyordum bugün tekrar eski filtremi geri taktım daha fazla zarara uğramadan Bilginize sunulur.
    Şimdi ne durumda motorunuz? Eski benzin sarfiyatı değerlerine döndü mü?

Motosikleti
    BMW 650 GS 2004

filtre

Evet eski filtremi geri taktım orjinali yakıt sarfıyatı normala döndü .

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler