neden diğer yarım kürede ters dönüyoki ?
neden diğer yarım kürede ters dönüyoki ?
O zaman diğer yarımkürede geri geri sürüyorlar,marş motoru da ters çevirecek motoru.
fanım gerçekten ters çalışıyomuş sayenizde düzelttim artık 3-4 saate yakın gezdim sorunum kalmadı herkese teşekkürler
virago 250
Neden guney yarimkure farkli, kuzey farkli bilmem ama okulda lavabo ornegi çok anlatilirdi.
Simdi lavaboya gidip çesmeyi açin.
Su lavabodan donerek akip gidecektir.
Ne tarafa dondugune dikkat edin.
Hangi lavaboyu denerseniz deneyin su hep ayni yonde donerek gider borusuna gidecek.
Guney yarikurede ise tam tersi yone doner.
Yani ben gozumle gormedim, ogretmenin yalancisiyim.
Daha dogrusu guney yarimkureye gittim ve lavabo kullandim ama baska meselelerle ilgileniyordum suyun ne tarafa dondugu aklima gelmedi.
Hocam senin ki nasilsa çozulecek bir sorundu.
ben asil Mengu'nun final sinavi nasil gitti onu merak ediyorum.
ayrica fanin ters takilabilmesine imkan verecek sekilde fan dizayni yapan firmayi da siddetle kiniyorum.
Yani bu kadar da sallamaci olunmaz.
Ters takilma ihtimaline karsi montaj yerinin dizaynini ona gore yaparsin, adam istese de ters takamaz.
bu kadar zor mu bir detayi dusunup uygulamaya sokmak anlamiyorum.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Coq'a yardımcı olayım
http://www.youtube.com/watch?v=Pb69HENUZs8
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
eksik bilgi aktardım
fan radyatorun onundeyse ufleyerek arkasındaysa emerek
2006BWS100-2007CBF150-2010CBF150-2007FZ6SFAZER-2006CBF600-2012CBF150-2012AGİLİTYCİTY125-2005CBF600-2006Z750S-2008GSXR600-2014CRF250L-2014JOYMAX 250-2013İNAZUMA250-2018S3 250-2014TGBX-MOTİON250
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
ben fanı doğru takıp kabloları ters bağlamışım sorun ordan çıktı
virago 250
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)