Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yağ katkısı dubleup

REKLAM ALANI
    umutermis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 zat
    Arkadaşlar taksıcı bı abı ye sordum bu yag katkısı ıse yarıomu dedım. Yaramamı falan dedı anlattı olayı. Bende maxi scooter var tek sılındır beredeyse 12 bın devıre kadar çıkıo. Siz nedersiniz, sizce bu duble uptan alımmı.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Motosikletin kuru debriyaj olmadigi surece kesinlikle yag katkisi kullanma. Arabalarda kuru debriyaj dir bu yuzden baski balatanin yag ile ilisigi yoktur. Buna nazaran motorlarin baski balatalari yag li calisir. Katki yagin ozelligini degistirir. Pistonda ise yarasada baski balatada kavramayi zorlar ve siyirir. Motosikletlerde kesinlikle yag veya benzin katkisi kullanmayin.
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

Wallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight, ybr125, kawasaki er5
    ıslak debriyajlı motorlarda dediğin tipten katkı maddeleri debriyajın işlevini yitirmesine neden olur ve sıkıntı yaratır. o yüzden kullanılması önerilmez.

umutermis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 zat
    hocam benımkı scooter balata kavrama arkada motordan ayrı bı yerde..Hoş onunda gresın unutmusum dıslılerı benzınle yıkadım kavdama dışlulerıne de gres basıcam ben sadece kartelden yanı sılındır yaglamadan bahsedıorum...

.daha once takıp ettıgım bırkac yabancı forumdada bahsedılen kullanıpta sıkıntı yasanmadıgı yonunde. tezat olusturacak sekılde debrıyaj kacırıpta balataları degıstırmek zorunda olanlrda var(bor katkılılar )ıcın bor'un bosluklara nufus ettıgı yagın ozellıgını degıstırmedıgı .yonunde yıne aynı sekılde balatadakı bosluklarada doldurgu yonunde soylem vardı.emın olmak ıcın NNT'ye e-posta gonderdım ve daha oncede benzer posta aldıklarını ve sıkayet olmadıgını kullanabılecegımı soyledıler.bende 2 motorumda denedım balatanın sıyırması gıbı bır durumla karsılasmadım. motordakı rahatlama 50.km'den sonra farketmeye basladı
    saygılar

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)