yan yatmış motorun kaldırılması
-
Reklamlar
-
evet,bu konuyla ilgili bir yazı vardı donald duck'ın.ama resim koyman iyi olmuş.paylaşım için sağol
Live to ride...Ride to live!
[I][FONT="Courier New"]You call me a dreamer, but sometimes dreams come true...[/FONT][/I]
-
teşekkürler
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
benim motor 100 kilo ama ağır olsa başka yolu yok gerçekten
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
paylaşım için teşekkürler emeğine sağlık
[SIZE="2"][COLOR="Red"]ÇİN olsun JAPON olsun ama önce İNSAN olsun[/COLOR][/SIZE]
-
Güzel bir konu,eline sağlık
-
Çok iyi etmişsin saol
-
bu da değişik bi durum burda motoru kaldırmak daha zor heralde zemin su olunca
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
ben tek başıma 110 kg lik scooter ı kaldırdım.
agrasifim,kompleksliyim,sinirliyim,ekşi sözlük yazarıyım...
-
iyi olmuş harbi bu konu daa,, ya kaldırdıktan sonra tersine düşersePPPP
-
ylmzzz- hoca o motoru bir kişinin kaldırması imkansz..
-
Ellerine sağlık daha önceden okumuştum DD'nin kitabında ama resimli daha bir başka oluyo tabiki. Böyle bir durumda sinir katsayıları yüksek bir şekilde kaldırma işlemine başlanacağı için önemli olan nokta motor kaldırılırken resimlerdeki gibi gidonun sizin olduğunuz tarafa doğru iyice çevrilmiş olması, çünkü yokuş aşağı veya yukarı zeminlerdede motoru düşürebilirsiniz vede vitesin boşta olabilme ihtimalini unutmamak lazım. Paylaşım için teşekkür ederim
GÖZLERDE YAŞ YOKSA RUH GÖKKUŞAĞINA SAHİP OLAMAZ
-
2 hareket ilen kalkar her motor
geri gön ve dizden kalk
-
[img]http://www.myehost.de/resim/images/rzO67955.jpg[/img]
-
faydalı bilgi eline sağlık.
ben 200kg lık motoru direk kaldırıyodum şimdiye kadar.anayolda ortada bişekilde düşünce insan eğer kalkabiliyosan gaza gelip kaldırıyosun valla ezilmeyelim diye.
ama bundan sonra bu tekniğ kullanırım.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
-
yukarıdaki resimler işe yaradı gerçekten.burdura doğru giderken bucak ta ışıklarda durdum.sanayi sitesinden cıkan eski bir java motor artçısı ile birlikte düştüler.yerler buzdu,ya buzdan dolayı kaydırdı motoru yada artçısı ters bir hareket yaptı tam anlayamadım.hemen yardım için bende indim,tam önümde oldu çünkü.resimdeki hareketi uygulatarak hemen kaldırdık çok rahat bir şekilde..
-
yengem bile kaldırdığına göre bizde kaldırırız heralde dimi
-
2 hafta önce benim motorda yan yatmıştı yanımda bu teknigi kullanmadan kaldırdım motor fazla agır degil toplam agırlık 140 kilo 200 kilodan aşagı olmayan motorlarda bu taktigi kullanıyom ben
-
ayaklığın olduğu tarafa yattıysa ayaklığı açın o şekilde kaldırın .bu tekniği kullanarak motoru diğer tarafa yatırmayında.Demedin demeyin
Görmüşlüğüm var
-
20 Haziran 2011, 17:43
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler