Sizce sorunum ne rolanti stabil kalmıyor oynayıp duruyor..Buda video
http://www.youtube.com/watch?v=Sv3rH09ZpI0
Sizce sorunum ne rolanti stabil kalmıyor oynayıp duruyor..Buda video
http://www.youtube.com/watch?v=Sv3rH09ZpI0
HONDA
Hava ayarını yaptır.
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
biraz hava alıyor gibi ama bu videoda gözüktüğü kadarıyla çok da ciddi birşey yok gibi. bunun birçok sebebi olabilir silindirdeki konikleşmeye bağlı sekman ağızlarının açılmasından subap kayıtlarının aşınmaya bağlı hava kaçırmasına, ordan da karbüratöre kadar bir dizi araştırmak gerekir
unige bi türlü çözemedin şu oalyı bi servise gitsen olacak su iş.
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
benimkide oynuyor o kadar hava ayarını sadece 1.5 turmu açtın
Sıdkın hakikatı seni yalandan başka bir şeyin kurtaramayacağı bir yerde gerçeği söylemendir"Cüneyd i Bağdadi"
aynı sorun bende de vardı..işten anlayan bı ustaya götür..hava ayarından kaynaklanıyo
Ya bazen 1.3 den rolanti 1.5 e çıkıyor iniyor bazen stop etmeye kadar iniyor
HONDA
10 dk boyunca ısınana kadar bunu yapması normal. Sıcak motorda yapıyorsa ince hava ayarı lazım.
Bu arada gösterge lambaların harika olmuş.
2008 Ybr125 Buji : NGK CR6HSA Motor yağı : motul 5000 15w50 Rolanti:1.300dvr Filtre temiz ve kuru - zincir ve kablolar yağlı - Kask ve çene kemeri takılı
orjinali bi bucuk deil unıgue bak sen hiç dinlememişsin bizi fabrika çıksıı 1.5 ve ilk 500 yada 1000 bakımında tekrar ayarlanır ve 15 ile 2.5 arasında değişir ve karburatöründe tahminim meme de pislik var yada subap ların da sorun var.
Hiç ses gelmiyor sübaplardan gidişte falan problem yok ama rolanti de oluyor işte.
HONDA
subaplarda ses olamsı gerekemzki subap bozuldugunda yada başka bi sorun oldugunda illa ses gelmez gelmeside gerekmez...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:06 ----------
subapların kaçıırıyo olabilir yani zamnlamayı tam yapamayıp emişi saglayamıyodur...ve buda sürekli rolantiyi değişken saglar...sorun büyümeden iyi bir yamaha servisine nie gitmiyopsun
Gittim dedim ya adam kablolara falan su kaçmıştır diyor.
HONDA
pff uniqe su kaçmıştır diyip kesitirip attıysa ugraşmak istemiyodur yada başka biş idedimi sana su kaçmıştırla ne alakası var karburatörün su vardır dese tamam dicem . hayır tamam sende elinden geldiğince bişi yapmaya çalışıyosun ama arkadaş kusura bakmada sen sen o motoru yak harbiden bu ybr nin rezillikleri yavas yavas cıkıyo bakalım japon japon dediler ilerdede buraya yazıym ulan keşke almasaydık çin cıktı bide en adi malzemeden dicekler ben o gunleri bekliyom sabırsızlıkla
O kadarda değil Çok oynadım hava vidasıyla çok
HONDA
Hayır sadece oynuyor buda benim canımı sıkıyor.Gidişindede problem yok rampa yukarı 90 la gidiyor.
HONDA
eger sogukken ayrı ısınıncada ayrı takılıorsa rolantı aynen vıdeodakı gbi emme sıbobunun ayrı kacmıs basmış olabılır aynı sorun bendede olduu emme sibobunu saldılar saat gbı rolantı tuttu mtor ama su anda bnım sorunum hava ayrıı :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)