125 breton da ÖN FARDA XENON VAR.8000 K . Far camı BUZSUZ düz olanından yani.ŞİMDİ BEN O CAMA MAVİ CAM FİLMİ ÇEKSEM ÖN FAR TAMAMEN MAVİ OLRUMU ? yani akşamleyin sadece mavi ışık yanarmı
Bİ FİKRİNİZİ SÖYLESENİZ OLMAMI ?
125 breton da ÖN FARDA XENON VAR.8000 K . Far camı BUZSUZ düz olanından yani.ŞİMDİ BEN O CAMA MAVİ CAM FİLMİ ÇEKSEM ÖN FAR TAMAMEN MAVİ OLRUMU ? yani akşamleyin sadece mavi ışık yanarmı
Bİ FİKRİNİZİ SÖYLESENİZ OLMAMI ?
>>> Gençliğine Güvenip erken Derken ; Belki Elveda Bile diyemezsin GİDERKEN...!!!
ne alakası var ya :D dene göre bakalım :D 8000kelwin xenon beyaz dır bu bir ikincisi okadar yüksek güçteki beyaz ışığın incecik bir mavi filmle renk değiştireceğine inanıyorsan azmeden başarır diyorum başka bişi demiyorum ayrıca xenon cok ısıtıyor farı erir gider benden söylemesi
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
ampülü cam boyasıyla boyamayı da deneyebilirsin.
buna benzer bı konu açılmıştı normal ampule mavı jelatın yapıstırınca beyaz oluyomus çoğu kişi erir diyodu senın syledğn bıraz farklı ama bana film erir gibime geliyo bi dene bakalım bnd merak ettm belkide cama uyguluycağn için erimeyebilirbuarada cam dediğin içindeki yansıtıcı seymi ayna gibi
NE ZAMAN Bİ TOPİK AÇSAM.YARDIM ETMEK YERİNE az kaldı KAFAMA TAŞ FIRLATMADIĞINIZ KALDI."canercamalan" senin PİSKOLOJİK SORUNUNMU VAR ! ( bi fikrin yoksa kalabalıkta yapma)
>>> Gençliğine Güvenip erken Derken ; Belki Elveda Bile diyemezsin GİDERKEN...!!!
evet bu konuda haklısın sadece bu forumda karşılastıgım bişi okadar forumda sureklı onlıne ve üyeliğim var ama burda almış bi kapris tersleme fln gidiyo bakalım nereye kadar
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
dışındaki camı komple şeffaf mavi film ile kaplarsan dışarı çıkıcak ışık mavi olur ama xenonun verdiği ışık düşer söyliyim
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
komple mavi ısık elde edersin güzelde olur ama cok uzun süreli kullanımda büyük bi itimal eriyecektir yani farda olusan ısıyı küçümsememek lazım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)