Peugeot speedfight 2 Yardım
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar elimde speedfight 2 motor var hava soğutmalı motor bloğu çok çizildiğinden biraz oynama yaptık fakat şöyle durumla karşılaştım
- motor bloğu çelik gömlek kaplama
- sekmanlar titanyum crom kaplama
motor rolantide çalıştığında gayet güzel
- biraz gaz verince motor aşırı titreme yapıyor ve ona rağmen motora binip gitmek istediğinizde hiç gitmiyor çekiş 0 titreme full
bilen veya başından geçen arkadaş sorunu çözmüşse yardımcı olabilirmi
şimdiden teşekkür ederim
http://www.kendincos.net/video-fpfdr...or-titre-.html bi şekilde videoya çekmeye çalıştım sesden de anlaşılıyor
Reklamlar
-
Motorda bir sürtme sesi var gibi vidyodan anlaşılmıyor.
-
Motoru kim topladı,motor binde kaç yapıldı ya sekmanlar yanlış takıldı yada rektefiyeciler hata yaptı
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
-
bana kalırsa rektefe de hatalı olabilir arkadaşın dediği gibi peki İstanbul avrupa yakası çevresinde bildiğiniz sağlam bi tamirci varmı
-
pazar günü bakıma götürcem ustama istersen sende gel ama karşıda
-
Motor bloğu çelik nasıl kaplandı? Çeliği nasıl bi kaplama malzemesi haline getirdiniz??
Yada segmanlar nası krom kaplandı?? Kaplandıysa çalıştığı saniyeden sonra sence üstüne kromu kaldımı???
İki zamanlı da segmanla oynadığın an motoru türütemiyeceğini hararet yapacağını sana ustan söylemedimi???
Yapmanı böle şeyler kardeşim, al silindir piston takım kendine paşa paşa bin motoruna.
-
en kısa zamanda resimleri çekip gönderecem ama 100 cc lik bir piston bu motor için zor bulunuyor
-
kayışın o kadar sallanması normalmi?
-
ecolink adlı üyeden alıntı
en kısa zamanda resimleri çekip gönderecem ama 100 cc lik bir piston bu motor için zor bulunuyor
100cc lik piston bulaman gerek yok kardeşim, pejo için silindir piston takım olarak satılmakta, istanbuldaki her tamirci bunu temin edebilir, dışardaysa yada bulamıyosan özelden bana ulaş bizim çocuklara göndertirim
-
runemagick adlı üyeden alıntı
kayışın o kadar sallanması normalmi?
bana kalırsa normal
-
bana kalırsa normal
bende o şekil varyatör kapağını çıkarıp çalıştırmıştımda, böyle değildi
-
RunemagicK adlı üyeden alıntı
bende o şekil varyatör kapağını çıkarıp çalıştırmıştımda, böyle değildi
onu da değiştirirz kayış o kadar cüzzi mi miktar değil
-
-
Motorun devir çevirmiyor belli ama buradan çözülmez bu herşey olabilir yakıt-ateşleme-mekanik
-
motorhocası adlı üyeden alıntı
Motorun devir çevirmiyor belli ama buradan çözülmez bu herşey olabilir yakıt-ateşleme-mekanik
mesela hocam ne gibi daha detaylı yardımcı olursan sevinirim
-
mesela hocam ne gibi daha detaylı yardımcı olursan sevinirim
En başta mekanik arıza gibi geldi,resim vs. de attın; segmanlar yanlış mı takıldı-silindir-piston-segman birlikte değişmemiş olabilir.
Ateşleme bobininde veya beyinde bir hata olabir
Yada karbüratörden kaynaklı bir gaz pistonunu ters takma gibi bir sorun... olabilir.
-
-
ExTReMa adlı üyeden alıntı
Sorunu hemen söyliyim
motorun pistonunu ters takmışsınız arkadaşım
Pistonun benzin portları eksoz tarafında değiştir ve portları karbüratör tarafına al düzelir
İmkansız çünkü piston sekmanları tırnaklı ve yuvalı ters takamıyorsun denedik çünkü
-
İmkansız çünkü piston sekmanları tırnaklı ve yuvalı ters takamıyorsun denedik çünkü
Ben sekmanları ters taktın demedim ki
piston ters
Piston uzerınde 2 tane delik vardır o delikler eksoz tarafına değilde karbüratör tarafına gelecekler..
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
-
ExTReMa adlı üyeden alıntı
Ben sekmanları ters taktın demedim ki
piston ters
Piston uzerınde 2 tane delik vardır o delikler eksoz tarafına değilde karbüratör tarafına gelecekler..
olmuyor hocam denedik daha önce
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler