Peugeot speedfight 2 Yardım
Reklamlar
-
10 Temmuz 2011, 22:55
eski bir konu ama yine de yazim istedim, bazen sorunlarin cozumleri gozumuzun onunde en kolay yerde durur ama hep zor yollara gider isin icinden cikamayiz.. bende de speedfight 2 var ve birebir ayni sorunu yasamistim. benim bu sorunu yasamamin nedeni basitti, belki faydasi olur... Atesleme mi diye kafaya takmistim ve buji, buji piposu degistirip, manyetonun sabit bobinlerini kontrol etmistim, halbuki olayin tek nedeni dalginlikla 10 numara yag koyacagima, konulacak yagin numarasini 100 diye hatirladim (uzunca sure binmemistim 15 ay kadar - unutmusum 2 zamanli olaylarini) benzinlikte 90 numara yag buldum baktim 100 e yakin onu koydum benzinin icine, tabi yakamadi.. ayni videodaki gibi dusuk devirlerde hic problem yaratmiyor ama bir turlu de devirlenemiyordu, sanki atesleme kesiyor gibi tekliyor ve sarsiliyordu motor.. halen daha arada bir paranoya yapip yagi fazla kaciriyorum (kendi yaglama sistemine bir turlu guvenemedigimden benzine katiyorum) 10 numara yagi bile biraz fazla kacirinca ayni dertleri yapiyor. makul olani 40 benzine 1 litre yag.. yani 4 litreye 100 ml fazlasini koymamak lazim, yoksa benzinin yaniciligi kalmiyor ve bu tur problemler olabiliyor. Belki bu kadar basit olabilir ve dalginlikla bu konuyu atlamis olabilirsiniz dedim..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler