CBR600F Plakalık İptali ve Kuyruk Modifiyesi
Reklamlar
-
yeschim adlı üyeden alıntı
Naaptın sen Gökhan
Bugün de yamuğuna takarız bütün gün evdeyiz yine
Eve geldiğimde takımlar hazır olsun.
Reklamlar
-
Hayırlı olsun emre abi. Gerçekten çok şık durmuş. İnsanın kendi motorunu güzelleştirmesi kadar güzel birşey yok
-
yeschim adlı üyeden alıntı
Naaptın sen Gökhan
Bugün de yamuğuna takarız bütün gün evdeyiz yine
çaktırma.. şimdi veriyorum gazı
dreamdark adlı üyeden alıntı
Eve geldiğimde takımlar hazır olsun.
abicim bence takımla, evle ilgisi yok. şöyle yengeyle bugün ufak bi İstanbul gezisinde, havalar ısınıncada güzel bir ege yada akdeniz gezisiyle düzelir bence plakadaki yamukluk
bu arada ellerine sağlık. çok güzel olmuş... özellikle plakayı açıp kapatmada sinyallere yön verebilmen çok güzel
-
süper olmuş gercekten ellerinze sağlık
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
-
Çok sağolun arkadaşlar
gkhnkzy adlı üyeden alıntı
abicim bence takımla, evle ilgisi yok. şöyle yengeyle bugün ufak bi İstanbul gezisinde, havalar ısınıncada güzel bir ege yada akdeniz gezisiyle düzelir bence plakadaki yamukluk
bu arada ellerine sağlık. çok güzel olmuş... özellikle plakayı açıp kapatmada sinyallere yön verebilmen çok güzel
Aynen öyle yapacağız bakalım kısmetse, biraz kilometre lazım düzelmesi için demekki.
-
Güzel olmuş Emre Eline sağlık.Acaba Fazer'ada olurmu denesemmi ne.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
-
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Güzel olmuş Emre Eline sağlık.
Acaba Fazer'ada olurmu denesemmi ne.
Sağol Korkut, Fazer'ın arkası nasıl bilmiyorum ama, 600F'e olduysa Fazer'a daha kolay olur gibi geliyor bana.
melocann adlı üyeden alıntı
Sağolasın, daha iyileri senin olur inşallah.
-
harika olmuş emre abii..... benim hyoyada aynısından yapmalıyımmmmmmmm :D
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
-
slm arkadaşlar ben cbr 600 rr almayı düşünüyorum yakıt tüketimi nasıl böyle motorlardan hiç kullanmadım (genelde 125lik kullanıyordum bunu) ilk defa sürecem almadan biraz yardımcı olabilirmisiniz.
-
güzel olmuş gerçekten. plakalığı ne kadara aldın?
-
bygrm adlı üyeden alıntı
harika olmuş emre abii..... benim hyoyada aynısından yapmalıyımmmmmmmm :D
Sağol kardeşim. Hyo için çok daha basit bu işlem, hatta forumda Eyong tarafından resimli anlatımı var, bir araştır istersen.
cihan_kavsak adlı üyeden alıntı
güzel olmuş gerçekten. plakalığı ne kadara aldın?
Plakalığı 50 TL'ye aldım.
-
emre abi eline saglık cok guzel olmus durup durup tekrar bakıorum.bıraz once farkettım plakalık kapandıgında sınyallerde assagı bakıyo dorumudur ? bide deneme fırsatı buldun mu bılmıyorum ama elle acıp kapandıgını soylemıssın.plakalık kapalıyken gıdınce ruzgar dırencınden acılma gıbı bı ıhtımali varmı?
([B]TEKEL[/B])inle Tut Beni ([B]ALKOL[/B])larına Sar Beni N([B]EFES[/B])ine Muhtacım......::bira01::
-
EvildoeR adlı üyeden alıntı
emre abi eline saglık cok guzel olmus durup durup tekrar bakıorum.bıraz once farkettım plakalık kapandıgında sınyallerde assagı bakıyo dorumudur
? bide deneme fırsatı buldun mu bılmıyorum ama elle acıp kapandıgını soylemıssın.plakalık kapalıyken gıdınce ruzgar dırencınden acılma gıbı bı ıhtımali varmı?
Sinyalleri istediğim yöne çevirebiliyorum, henüz çok yüksek süratte deneme şansım olmadı ama, vidaları sıkı olunca rüzgardan açılacağını sanmıyorum. Yine de deneyince paylaşırım.
-
bende kendi motoruma bi kuyruk altı yaptım paylaşmak isterim ama fotoğraf ekleyemedim
dreamdark adlı üyeden alıntı
Sinyalleri istediğim yöne çevirebiliyorum, henüz çok yüksek süratte deneme şansım olmadı ama, vidaları sıkı olunca rüzgardan açılacağını sanmıyorum. Yine de deneyince paylaşırım.
bende kendi motoruma bi kuyruk altı yaptım paylaşmak isterim ama fotoğraf ekleyemedim bu konuda yardımcı olursanız isteyene aynı kuyruğu yapmasında yardımcı olurum.
LEKELERE DÜŞMAN ÇAMAŞIRA DOST
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler