Keeway Arn 125 e Golf 1.4 Hava Filtresi Uygulaması :)
Reklamlar
-
Arkadaşlar eski hava filtresini kutusu ile beraber iptal edip yerine birazda fantazi olsun can sıkıntısı gitsin diye golf 1.4 motor performans filtresi taktım
yorumlarınızı bekliyorum :D
cihARN 125 MOtorum Ve Benim Tek İsmimiz
Reklamlar
-
fark var mı eski durumuyla??
-
GOKHAN42 adlı üyeden alıntı
fark var mı eski durumuyla??
çekişte % 30 civarı artış kalkışta ve giderde yani
görünüştede herkesin durdurup aa çok güzel olmuş ne işe yarıyor filan demesi bana yeterli bir fark
tabii verdiği seside yabana atamayız
-
cihantemelli adlı üyeden alıntı
çekişte % 30 civarı artış kalkışta ve giderde yani
görünüştede herkesin durdurup aa çok güzel olmuş ne işe yarıyor filan demesi bana yeterli bir fark
yüzde 30 luk fark çok iyi.. iki zamanlı gibi bişey olmuştur kalkışları
-
-
bendede keeway tarzı varyator ustu hava fıltresı olan taıwan scooter var uzun zamandır dusunuyordum o kutudan kurtulmayı
neyse kaca mal oldu ıslanma gıbı bır sorun olurmu takması kolaymı hemen bende yapayım
-
aman su ve yağmurda dikkat edin,yatak sardırabilirsiniz..
-
dostum ne yaptın öyle :D
%30 luk artış iyiymiş baya ıslanmasın yeter
-
sudan etkılenıyorsa hıc gerek yok ben ıse gıdıp gelırken bazen yagmur yagıyor ne yapacagız o zaman
-
Ben 2 senedir öyle kullanıyorum öyle %30lük fark olmadı ama kalkısta ivmelenmede az bi fark oldu ses bakımdan cok güzel oldu tam gaz yapınca o homurtu cok hoşuma gidiyor.Yağmurlu günler kafasına uygun boyutlarda pet şişe geçirin ucuna 2 delik açın hava alsın birde böyleyken cok gazı açmayın
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
-
Bende Boyle Bırsey Yapıcam Ama Motordan Çok Ses Çıkmasını İstemiyorum.
Yokus Aşşagıya İnerken Motorun Sesini Duymuyorum Desem Yeridir Bana Çok Ses Rahatsızlık Verir Çünki Altımdaki 600cc Lik Bir Canavar Değil Sesi Ses Değil Kirlilik Olur.
Siz Taktıktan Sonra Sesde Çok Artış Oldumu Acaba?
"TayGuN"
"GuNControll"
"Hızlı Gidebilirim Sen Yapma Telaş (; "
-
erdemed adlı üyeden alıntı
bendede keeway tarzı varyator ustu hava fıltresı olan taıwan scooter var uzun zamandır dusunuyordum o kutudan kurtulmayı
neyse kaca mal oldu ıslanma gıbı bır sorun olurmu takması kolaymı hemen bende yapayım
benim aldığım filtre ıslanmaya karşı korumalı yani dışarıdan su geldiğinde üzerindeki kırmızı madde suyu atıyor oto aksesuar dükkanımız olduğundan maliyet oolmadı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:17 ----------
ryangt adlı üyeden alıntı
aman su ve yağmurda dikkat edin,yatak sardırabilirsiniz..
tanzikli suyla yıkanıyor filtre ve sorun yok
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:17 ----------
erdemed adlı üyeden alıntı
sudan etkılenıyorsa hıc gerek yok ben ıse gıdıp gelırken bazen yagmur yagıyor ne yapacagız o zaman
bu korkuyla yaşamaktansa takmamak daha iyidir
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:18 ----------
mach1 adlı üyeden alıntı
Ben 2 senedir öyle kullanıyorum öyle %30lük fark olmadı ama kalkısta ivmelenmede az bi fark oldu ses bakımdan cok güzel oldu tam gaz yapınca o homurtu cok hoşuma gidiyor.Yağmurlu günler kafasına uygun boyutlarda pet şişe geçirin ucuna 2 delik açın hava alsın birde böyleyken cok gazı açmayın
hocam bende hocam motorun ve kullandığın filtre ne marka bilmiyorum ama aradaki hortumu uzun tut filtre alırken suya dayanıklı al o zaman pet şişeye filan gerek kalmaz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:19 ----------
GuNMember adlı üyeden alıntı
Bende Boyle Bırsey Yapıcam Ama Motordan Çok Ses Çıkmasını İstemiyorum.
Yokus Aşşagıya İnerken Motorun Sesini Duymuyorum Desem Yeridir Bana Çok Ses Rahatsızlık Verir Çünki Altımdaki 600cc Lik Bir Canavar Değil Sesi Ses Değil Kirlilik Olur.
Siz Taktıktan Sonra Sesde Çok Artış Oldumu Acaba?
ses olarak abarth egzoz gibi düşünme bunda sadece motordaki hava emme aşamasında havayı filtre ederek spor bir ses çıkarma olayı olarak düşün yani rahatsız edecek bir ses değil bence hoşunada gider
-
ses olarak abarth egzoz gibi düşünme bunda sadece motordaki hava emme aşamasında havayı filtre ederek spor bir ses çıkarma olayı olarak düşün yani rahatsız edecek bir ses değil bence hoşunada gider
Motorun Apaçiler Gibi Olmasını İstemiyorum Motordan Daha Tok Bir Ses Geleceğinin Tahmin Ediyorum Motorun Evrak İşlerini Hallettikten Sonra Gözüme Bir Filtre Kestirdim Onu Takıcam (: Dışı Kromaj Kaplı Suyla Temas Olayıda Daha İyi Olur (:
"TayGuN"
"GuNControll"
-
Motorun Apaçiler Gibi Olmasını İstemiyorum Motordan Daha Tok Bir Ses Geleceğinin Tahmin Ediyorum Motorun Evrak İşlerini Hallettikten Sonra Gözüme Bir Filtre Kestirdim Onu Takıcam (: Dışı Kromaj Kaplı Suyla Temas Olayıda Daha İyi Olur (:
apaçi olsa ben de takmazdım ;)
-
Bağlantı İçin Ayriyetten Bir Boru Kullandınızmı Yoksa Kutuya Bağlanan Boruyamı Taktınız
Birde Benim Motorda Bloktan Filtre Kutusuna Giren Bir Hortum Var Bu Hortumu Ne Yapmak Lazım (Motor Çalışınca Hortumdan Basınçlı Hava Geliyor Tahminimce Emiş Havasını Güçlendirmek İçin Yapılmış Birşey)
"TayGuN"
"GuNControll"
-
Bağlantı İçin Ayriyetten Bir Boru Kullandınızmı Yoksa Kutuya Bağlanan Boruyamı Taktınız
Birde Benim Motorda Bloktan Filtre Kutusuna Giren Bir Hortum Var Bu Hortumu Ne Yapmak Lazım (Motor Çalışınca Hortumdan Basınçlı Hava Geliyor Tahminimce Emiş Havasını Güçlendirmek İçin Yapılmış Birşey)
şu an motorunda olan hortumun filtre kutusuna giren kısmını kesiyorsun o kısmı filtreye takıp boşluk kalırsa çekomastikle kapatıyorsun o bahsettiğin küçük hortumuda dışarıda bırakabilirsin ben öyle yaptım
-
ben yakından gördüm hoş olmuş ayrıca 125cc olmasına rağmen 2 kişi baya fırlıyor sonuçta el emeğidir, motorun 1 vidasını sökmeye korkanlar var
benim ARN150yi 2006 da pedere 8000km de hediye ettim 40bin i devirmiş maşallah ama bu ay komple motor sıfırlamış fakat hiç yolda kalmamış sadece motoru tutan salıncak demiri kırılmış oda dağ taş gezdiği için sanırım parçalarıda ahım şahım pahalı değil
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:43 ----------
şu an motorunda olan hortumun filtre kutusuna giren kısmını kesiyorsun o kısmı filtreye takıp boşluk kalırsa çekomastikle kapatıyorsun o bahsettiğin küçük hortumuda dışarıda bırakabilirsin ben öyle yaptım
o küçük hortum karter havalandırma borusu, karterdeki yağ belli basınç üzerine çıkınca karter sibobundan o boruya yağ atıyor hava filtresindeki bir kutucuğa, aşağı sallamanın bi önemi yok
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
O motorun havalandırması deliği içinden yağlı hava gelir ucuna 20 cm lık hortum kestir sallansın sorun olmaz.Birde defransiyel hortumu var onunda ucunu kapatırsan sorun kalmaz
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
-
Bugun Filtreyi Aldım Ve Taktım Ses Gerçekten Güzel Oldu (: Yarım Gazda Tok Bir Ses Veriyor (:
Taktıgım Fİltre Bu;
"TayGuN"
"GuNControll"
-
markası ne filtrenin katana mı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler