Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Çift Akü Olayı

REKLAM ALANI

S.a abilerim. Motor markası hyundai cityzen 125cc. Pek tanınmayan motordur üzerinde pek durmayayım

Abiler motorsiklete ses sistemi yapıyoruz ( Oto teyp ile) Aküyü ne gibi bir sürede bitirir diye bir soru soracağım?

Sizde ne kadar kullanacaksınki diye bir soru soracaksınız galiba. Motorsiklet servisimizin motorsikleti olduğu için Günde 3 kere fln Merter- Topkapı Yapıyor. Pek kullanılmıyor yani. Ben ve ustam kullanıyoruz. Haftasonu bende. Yinede pek kulanmak nasip olmuyor yani haftasonları. Az kullanılıyor yani. Ses tesisatınıda hareket halindeyken kullanılmaycak yani. Park halinde bi yerdeyken sepeti açıp kullanılcak mesela.

Ortalama anlattığım gibi kullanırsam Kaç ay gibi bir süre yeter bu akü? Yada 'Git şu model aküyü al bu seni baya götürür' gibi önerebileceğiniz bir akü varmıdır?

Saygılar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    oguzhan1245 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Arora 150 t-1
    bence ses sistemi takma motora ama takmakda herhalde kararlısın
    sana yuasa aküyü tavsiye ederim bütün akülerin içinde bana göre en ii o

Motosikleti
    Bws gitti 2011 Agility geldi
    Koltuğun altına veya ayakların koyulduğu yere konulabilir koyan arkadaşlarım var.

http://www.sahibinden.com/sifir_12_v...XQQdisplayitem

12V 20amper fazlasıyla yeterli olacaktır.

Koltuğun altına düşündükde ekstra dan Tehlikeli olabilir sonuçta benzin deposuda orada.

Ayrıca motorsiklet 4.5 yada 5 yaşında senede bir akü değiştiriyoruz yani Çok kulanılmadığından olsa gerek. Ayrıca önceki aküm de yuasa idi :( Arkadaşın önerdiği bosch aküye bakmamız gerek sanırım .

Motosikleti
    Bws gitti 2011 Agility geldi
    Benim koltuğun altında araba aküsü vardı 70amper kardeş sorunda yoktu. Benzin deposuyla bir alakası yok. 20 amperlik bosh akü 10 numara.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler