Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Cup motorsikletlerde hava filitresi

Motovento
    REKLAM ALANI

arkadaşlar ilgilendiğiniz için şimdiden çok teşekkürler.motoran marka bir cup motorsikletim var aküsünde problem olduğu için vurdurma yöntemi ile çalıştırıyordum birgün yine aynı şekilde çalıştırdım motor çalıştı ancak gaz almadı ve biraz ilerledikten sonra stop etti.kick startla denedim yine olmadı.motorsiklet hakkında pek fazla bilgim olmadığı için kulaktan dolma bilgilerle sorunun karbüratörde veya hava filitresinde olduğunu düşünüyorum ancak hava filtresinin yerini bulamadığım için temizleyemedim.yardım ederseniz çok sevinirim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    zaferkarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hepsi satıldı :(
    cup motorlarda
    4 zamanlı oldugu için ahva filtresi öyle hemn pislenmez pislensede çalışmamazlık etmez buyuk ihtimal baska bi sorun vardır motorumda buji ni değiştirip bir dene yada direk motorcuya
    Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !

motor hiç bakıma girmedi zaten 2.al aldım kötüydü durumu hala kötü bilgi için teşekkürler

fehmizcan107 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Anastasia(2010 YAMAHA YBR 125 ESD);MONDIAL 151 RS
    ikinci elde motorun fiyatına aldanmamak,temiz almak çok önemli.ben fiyata aldanıp 300 tlye 70lik bisan powercup aldım.100 tl masraf yaptım.oldu sana 400.ve bir cup performansı alamıyorum.sanırım ustalar da biraz geçirdi bana.ama motoru adam etmek çok üzüyor insanı.hele birde benim gibi tamir bilgisi olmayan biriysen iyi para bayıyorsun.ustaları tanıyana kadar sana geçireceklerini geçiriyorlar.birini yaptırıyorsun başka yeri bozuluyor.zor iş zor.

MT 17 ÇANAKKALE

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler