Fiyatı hakkında bilginiz varmı?
2012 Bmw F800gs; 2016 Mondial RX3i (2016-18); 2003 Bmw R 1150R (2009-17); 2006 Honda Shadow VT 750 C (2009-10); 2006 Ramzey QM 250 Cruiser (2006-10); 2006 Ramzey QM 200 Enduro (2006-9); 1990 350 cc çift silindir Jawa (1990-93); 1979 vitessiz Puch (1979+).
arkadaşlar aradım görüştüm motor için 70-130 tl arası lastik ebatına gore fiyat değişiyor ama motor larda ortalama aralık buymuş
suan avrupa yakasında iki tane ugulama alanları varmış
Florya 3el otomotiv
bayram paşa Lion otomotic Pejo servisiymiş
ben pazarlıkla 60 tl'ye bahçeşehir sonax'ta uygulattım. ilk başta dağılırken biraz titretti sonra tamamen kesti. walla gidişte sanki daha iyi oturuyor yere. psikolojikmi bilemem ama lastiğin patlamayacağını bilmek rahatlatıyor... adamların standında delip görebiliyosun ...
Piagio X9 um var..bana da bir arkadaşım tavsiye etti bu puncturesafe ürününü..Daha yeni uygulattım,çok memnunum,tavsiye ederim..Ama ben Florya da 50 TL ye uygulattım :-) ,ben de titreme filan da olmadı...Bilginize...:-)
bem makinada arka lastik 1 haftadır köpükle duruyor hiçbirsorunda yok şuan lastik gelene kadar idare ediyor
ZevkLer ve RenkLer TartışıLmaz...
13/02/2012 Tarihinde şirketin motorunu Arnavutköy/Haraççı ya götürmüştüm muayne yerine kadar iyi kötü gelmiştim fakat tam sıra numarasını aldım kapıya bi çıktım lastik patlamıştı. Orda kara kara düşünürken bir güvenlik arkadaş markette şu tamir köpüklerinden satılıyor bir sorsana belki işe yarar dedi.Bende bi ümitle gittim markete girdim dedim bu köpük şambiyellerde işe yarıyormu dedi arabalarda yarıyor motorlarda hiç bilmiyorum dedi.Bende napalım etrafta kimse yok en azından denemekten bişi çıkmaz neyse denedim şambiyelin içine köpüğü bastım bastım bastım lastik taş gibi oldu ha patladı ha patlayacak o günden bugune lastik ne indi ne bişi oldu hayatımda ilk defa bu köpüklerden denedim gerçekten faydası mükemmel kendi motorumada ne olur ne olmaz diye alacağım... Lastiğin Patladığı Motorda Honda Activa'ydı bilginize..
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)