Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

elektronik beyin acilll yardımm

REKLAM ALANI

arkadaşlar 3 kez beyin yedi benim makina bitürlü sorunu çzöemedik .. artık beyin alacak parada kalmadı ..benim makine mz 301 elektronik acaba beyin yerine yapabilcegim ne olabilir herhangi bir devre veya apart (meksefe platin) hariç ne öneririsiniz şimdiden tşk

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Tekrar beyin alacagina ilk once neden beynin yandigini kontrol etsen daha dogru olmazmi. Elektrik sisteminde bir ariza var. 3 tane beyin durduk yere yanarmi motorda ust uste?
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

kısa devre var dediler motor ustası baktı bunda bişey yok dedi ve taktı yandı.. ondan sonra fazla şarj ediyor dedi hem konjektör hem beyin dgişti yine yandı bizim memlekette adam gibi usta yok bende kendi başımın çagresine bakmaya çalışıyorum ...beyin yerine başka bişey olmaz mı ??meksefe platinde elektronik gibi degil ben eski motorum dan biliyorum hem çok yakıyor hem çok ince ayar istiyo hemde 2 ayda bir bujii...elektronik daha iyi fakat beyin yerine başka bi sistem bulursam daha iyiy olacak gibime geliyo eger bildiginiz bi sistem varsa lütfen benle paylaşın..

takendy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K 1300 GT
    bu sefer tesisat ile beyni beraber değiştir istersen....
    "Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
    "Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet

deli_mavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    velespit(Bianchi-Apache 941d)
    Motosikleti degistirsen????hem 2 zamanli..Gel sana 4 zamanlı bakalim derim ben.Hem beynin rahat olur hem beyin probleminden kurtulmus olursun.Cussesi ve goruntusu onemli degil ise al bi 125 lik kymco filan...Hem daha az yakacaktir...
    Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
    Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
    Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988

barok34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco xciting 250 i
    konjektör fazla akım üretiyor olabilir direkt beyni yakar ölçürler mi akım gücünü

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:41 ----------

kardeş benim söylediğimi yazmışsın zaten konjektörün sağlamsa tesisatı da ölçtür tek tek kısa devre vardır iyi bir elektrikçi usta çözer senin işini bence
    Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.

barok 34 arkadaşım ilgilendigin için saol bide senin dedigin gibi tesisatı baştan sona bi baktıram ben

kawa500 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RR 250
    95 yılında 90 milyona sıfır aldığım mz i 1 sene binmeden 50 milyona sattırmıştı...yıllar sonra aynı arızayı duyunca şaşırdım...bende o zamanlar garantili olmasına rağmen 5 beyin değiştirmiştim cebimden tabii kii....konjoktör köllöktör ne varsa kaç defa değişti hatırlamıyorum..bobin bile değişmişti...ama bir çare olmadı...en son komple o kısmı değiştirip platinli yaptırmıştım....fazla binmeden de hemen satmıştım...iyi bir ustan varsa hiç düşünme hemen platinli yaptır yoksa daha çok beyin yakarsın...
    Uğur DİGAN
    0 534 588 64 44
    turkiyemotosiklet.org

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    9 yıl mz 251 e bindim, bu problemim olmadı.iyi bir usta bul önce
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

Madv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Alıntı deli_mavi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motosikleti degistirsen????hem 2 zamanli..Gel sana 4 zamanlı bakalim derim ben.Hem beynin rahat olur hem beyin probleminden kurtulmus olursun.Cussesi ve goruntusu onemli degil ise al bi 125 lik kymco filan...Hem daha az yakacaktir...
    Hocam,bu tür yorumlar pek hoşuma gitmiyor aynı senin türünden çin motorları topiclerinde bir ton var,Ki yukarıdaki arkadaşımız beyin alacak param kalmadı diyor almaktan sen diyorsun 4 zamanlı motor. Çözüm biliyorsak söyleyelim bilmiyorsak rica ediyorum kimsenin kafasını karıştırmayalim. Adam motor almalımıyım diyemi sormuş hayır ? Bakalım ne sormuş ? aaa Elektronik beyinle ilgili birşey sormuş.

@can yıldız> öncelikle can kardeşim,yapman gereken şey iyi bir elektriikçi ustası bul bi akımı ölçtür.Aynı olay benim başıma gelmişti.Motor çalışmıyor ediyor bi baktık CDI bloktan problem yenisini taktım 2 km gitti hop yine gitti. Sonradan anladık ki elektriksel bir problem. O tesisatta birşey yok diyen ustanında alnından öpüyorum. sorunun elektrik tesisatında yada konjektörde ki konjektöre düşük bir ihtimal veriyorum . Tutacaksın usta nın kolundan diyeceksin ki usta bu elektrik tesisatında bana sorun yok deme ne dersen de istiyorsan de tesisatı komple yandı de ama sorun yok deme de.
    Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
    http://facebook.com/batuhanuludag

madv arkadaşım ilgilendigin için tşk ler diger arkadaşlar pek yardımcı olamadı niyeyse geyik yapmayı tercih ediyolar hatta bitanesi senin motoru degiştirelim bile dedi...ilgilendigin için saol dedigin gibi yapayım bakalım sonuç ne çıkacak

Motosikleti
    MZ 251

bendede 251 modeli var

bendede 251 modeli var platınlı yenı aldım kendım dagıttım topladım.arkadaslar platını soktur beyın taktır dıyorlar yolda bırakır platınlı senı dıyorlar ne yapayım yardım edın.daha yenı aldım uzun yola hıc cıkmadım bursadayım az havalar ısınsın istanbula gitmek ıstıyorum ya yolda kalırsam
    :bounce:[COLOR="Red"][B]Aşk Çikolata Gibidir Araya Fıstıklar Girebilir[/B][/COLOR]:queen:::tutkuy::

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler