Motoru söktüm, birkaç parça fazla kaldı:)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Bu yaylar zor takılır hep en başta yayı tak sonra diğerlerini.
-
Amanin Allah yardımcın olsun
AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa
-
bu şekilde motor çalışıyosa boşver takma
-
ayak marsını dagıtmıssın bende onu 2 defa yaptım ama hıc toplayamadım (: toplıyorum ama ayak marsı calısmıyo (: motorcuya goturdum 5 dk da topladı
"TayGuN"
"GuNControll"
"Hızlı Gidebilirim Sen Yapma Telaş (; "
-
motorhocası adlı üyeden alıntı
Bu yaylar zor takılır hep
en başta yayı tak sonra diğerlerini.
yayı taktım ama olmadı işte
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:31 ----------
GOKHAN42 adlı üyeden alıntı
bu şekilde motor çalışıyosa boşver takma
hafifledi, iyi kaçıyo şimdi
-
RunemagicK adlı üyeden alıntı
yayı taktım ama olmadı işte
Yayın önce iç taraftaki ucunu tak uzun tarafı sonra tak esnetir yerine geçer.Tabi sökerken nereden söktüğünü bilmek lazım,ben dikkat etmem ararım, daha maceralı olur.
-
GuNMember adlı üyeden alıntı
ayak marsını dagıtmıssın bende onu 2 defa yaptım ama hıc toplayamadım (: toplıyorum ama ayak marsı calısmıyo (: motorcuya goturdum 5 dk da topladı
öyle yapıcam bende mecbur
bu arada milin kapağa niye takıldığınıda anladım galiba. 2. fotoda gözüken, milin ucundaki gri parça yoktu bende, zaten ayak marşı çok sertti, dönmüyodu bi türlü, ondan demek.
-
aynı durum bende de oldu tam topladım vidaları taktım marşa bir bastım çat çut dedi ayak marşı dagıldı sonra bide baktım ki o 2. resimdeki yuvarlak parçayı takmamışım dışarda kalmış:D
-
anlatıyım yapımını ama anlaya bilrimisin =)
ilk parçayı dişli yeri yukarı gelecek sekilde ön varyatörün arkasındaki deliğe otuttur. yaylı parçadaki çizik var onu ilk taktığın dişlinin hizasına getir çizginin altındaki 3-4 diş boşa gelsin asaıda. oturttur yerine. o yayı takarken dişlideki pim e gecir pense yardımıyla yayın uzun cubuk tarafını saat yönünde cevir 1 tur attırdıktan sonra orada dikdörtgen kutu gibi birsey var 1 cm kare kadar. onun oraya tak. varyatör kapağıbnı tak bas marsa. ( her nekadar anlarsın bilmiyorum ama yapımı bu :D fotoğrafları olsa koyardım ama malesef elimde yok )
-
ya zaten her usta bir iki parça arttırır kafana takma....
fabrikada hep fazla parça takıyolar...senin bi suçun yok yaniii
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
ustanın iyisi parça arttırandır
-
-
storm150_mmk adlı üyeden alıntı
anlatıyım yapımını ama anlaya bilrimisin =)
ilk parçayı dişli yeri yukarı gelecek sekilde ön varyatörün arkasındaki deliğe otuttur. yaylı parçadaki çizik var onu ilk taktığın dişlinin hizasına getir çizginin altındaki 3-4 diş boşa gelsin asaıda. oturttur yerine. o yayı takarken dişlideki pim e gecir pense yardımıyla yayın uzun cubuk tarafını saat yönünde cevir 1 tur attırdıktan sonra orada dikdörtgen kutu gibi birsey var 1 cm kare kadar. onun oraya tak. varyatör kapağıbnı tak bas marsa. ( her nekadar anlarsın bilmiyorum ama yapımı bu :D fotoğrafları olsa koyardım ama malesef elimde yok )
anladım aynı dediin gibi yaptım zaten ama ayak marşı geri dönmüyordu. penseyle bir tur attırdım yaya, bir tur dahamı attırmam gerekiyodu acaba
-
bırak dağınık kalsın
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
-
motorhocası adlı üyeden alıntı
Duygulandım ve kıskandım
, bu çinli motorlar adamı usta yapıyor gerçekten
,motoru A dan Z'ye tanıtıyor , şanzımanın ve debriyajın içi nasıl acaba
cahil kaldık Japon alıp
çinden başlamak lazımmış.
Kolay gelsin
ya bosuna demiyolar çinli alma diye =)) şaka maka ama harbiden herseyi öğreniyorsun. artık arkadaslarım motorlarını bana getiriyo yaptırıyo =))
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:49 ----------
RunemagicK adlı üyeden alıntı
anladım
aynı dediin gibi yaptım zaten ama ayak marşı geri dönmüyordu. penseyle bir tur attırdım yaya, bir tur dahamı attırmam gerekiyodu acaba
geri gelmiyor orda kalıyorsa parçaları yağlamayı dene normalde 1 tur attırp taktınmı iş biter yapması en fazla 2 dk sürüyo parçaların takımı =) hiç olmadı artık bir motorcuya gtr para bile almıyolar yapınca
-
arkadaşım ben de onu takmamışdım ama saolsun old isimli arkadaşımız bana resimli anlatım yollamışdı
_OLD_ adlı üyeden alıntı
-
2. ci resimde dişlide bozukluk (üst kısımda,bütün görünüyor) ve dip kısmında kaynakmı var acaba???
-
senın motor aku olmadan calısmaz.aku varsa zaten ayak marsına gerek yok. normal sccoter lar aku olmadan sadece ayak marsı ılede calısır
bendede baska bı model scooter var aku olmadan calısmıyor bende kendım soktum attım ayak marsını
-
AYBERK adlı üyeden alıntı
2. ci resimde dişlide bozukluk (üst kısımda,bütün görünüyor) ve dip kısmında kaynakmı var acaba???
netten buldum fotoları, benimkinde öyle bişe yok
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:43 ----------
erdemed adlı üyeden alıntı
senın motor aku olmadan calısmaz.aku varsa zaten ayak marsına gerek yok. normal sccoter lar aku olmadan sadece ayak marsı ılede calısır
bendede baska bı model scooter var aku olmadan calısmıyor bende kendım soktum attım ayak marsını
akü olmadan çalışıyor. akü var ayak marşıda var yani
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler