Şemko geçmiş olsun
İyi güzel boyuyorsun da bence doğru olmuyor.
kask dediğin şey çoğu zaman polycarbon yani plastik türevi.
Kullandığın boyanın içinde çabuk kuruması için selülozik tiner var
Kaska selülozik tiner değdiği zaman gözle görülmese de yapısı zayıflayacaktır.Belki de yoğurt kasesi kadar kalacak koruyuculuğu.
Fiiber ve karbon kasklardakı boyalar jelcoat denilen farklı bir boya,kask kalıptan boyanmış halde çıkıyor.
Neyse en azından oyalanıyorsundur bununla.
Plastik üzerine doğrudan boya atılmaz,altına tampon astarı denilen bir astar boya vardır ondan atılır ve üzerine gelecek boyanın yapışmasını sağlayıcı zemin oluşturulur.
Yine de kask boyanmamalı.
geçmiş olsun bosnak_semko...
kaskın yapısını ne kadar bozar bilemem ama sen yinede üstadların laflarını kulak ardı etme...
insanın kendi emeği gibisi yoktur... eminim görünüş 10 numara olucaktır. emeğine sağlık kardeşim
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
boya işlemi bittikten sonra 1 kat vernik atmayı unutma yoksa kaskın çabuk çizilir ve boyası dökülür
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
Semih işin bitince benimkini de bırakayım sana fuardan bir kaç sticker aldım ama senin işçiliğin daha cazip geldi bak şimdi Eline sağlık
geçmiş olsun bosnak_semko..
Merak ile sonucu bekliyorum
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
bizi meraklandırıyorsun ama motifler filan ne görücez bakalım
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)