egsoz susturucusu tamir olurmu
Reklamlar
-
merhaba arkadslar . tiger 150 motorumun eksozundan teneke sesi geliyor motorcuya gösterdim tamir ederiz dedi. bıraktım motoru aksam almaya gittigimde sadece eksozun bağlantıyerlerınde kırıklar vardı onu kaynatmıs . ses gene devam edıyor susturucusunun kırıldıgını soyledı bu eksozun içi acılmaz dedi . yenısını sordum tavsiye etmedı 1 ay sürmez gene aynısı olurmus baska bir egsoz soyledı 120 Tl o eksozun 2. elivar ondan eskı calısmayanb ir motordan sokucek onada 60 tl istiyor
benım eksozum tamır olurmu tamır olmazsa onun 2. el dedıgı eksoz fiyatı normalmı ? sağlam dediği eksozun seklı boyle .
Reklamlar
-
bizim millet susturucu yu aldırıyor tok ses versin diye sen yaptırıyon kardeş :D
-
yarılır, tamir edilir, geri kaynatılır, değmez.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
enes_007 adlı üyeden alıntı
bizim millet susturucu yu aldırıyor tok ses versin diye sen yaptırıyon kardeş :D
usta teneke gibi ses cıkıyor valla eskı patpat eden mobiletlere binergibi hissediyorum :(
KUVVETMİRA sen tamır ettir diyorsun dimi
-
istila adlı üyeden alıntı
KUVVETMİRA sen tamır ettir diyorsun dimi
tamire değmez diyorum.
daha ucuz yollu egsozlarda var piyasada. sahibinden'e bir bak derim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:13 ----------
http://www.sahibinden.com/cbf150_egz...QQdisplayitem?
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
sadece tüpü alsam işimi görür mü ? eger sadece tüple çözülüyorsa sağlam denılen egsozun sıfırını alırım
http://www.sahibinden.com/sccoter_tu...XQQdisplayitem
-
istila adlı üyeden alıntı
istanbul'a motoru izmirden getireli bir aydan fazla oldu öğrendiğim en önemli şey kendi işini kendin yapacaksın istanbul 'da kardeşim motorunla git uygun ekzozu al kendin tak en güzeli bu beş civata söküp beş civata takacaksın hepsi
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
-
barok34 adlı üyeden alıntı
istanbul'a motoru izmirden getireli bir aydan fazla oldu öğrendiğim en önemli şey kendi işini kendin yapacaksın istanbul 'da kardeşim motorunla git uygun ekzozu al kendin tak en güzeli bu beş civata söküp beş civata takacaksın hepsi
hiç bilgim yokkı sadece tüp yetermı yetmezmı benbir eksozcuya danısım en ıyısı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler