Ybr 125 e olan keihin karbüratör var mı ?Varsa bana kaça mal olur
Ybr 125 e olan keihin karbüratör var mı ?Varsa bana kaça mal olur
HONDA
Yokmu yardımcı olucak.Hondalarda keihin var ama ybr 125 lere uygun keihin karbiratör var mı ?
HONDA
dostum karbüratörün kednisi 50 tl cg serisi olanlaşr sana uyar ama karbüratör manifoltu acaba deng gecekmi eğer denk geliyor bağlantı sağlanıyorsa bu iş mümkün
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
İşte sorun geri dönüşümde.Katalizöre uyması lazım.Varmıki böyle karbüratör.
HONDA
Karbüratör'ün neresi bozuk,darbe görmedikten sonra karbüratör değişmez, aracın ömrü boyunca hatta hurdadan sağlam bulunup diğer araçlara bile kullanılabilir.
Conta seti değişir,memesi, ayar civatası, şamandırası,gaz pistonu herşeyi satılır,gerekirse değişir.
Orjinalini Yamaha servisinden isteyeceksin,çini de olur ama ben takmazdım.
Ya rölantide devir oynayıp duruyor ya bide kei hin daha kaliteli bildiğim kadarıyla
HONDA
Şimdi yanlış yorum yapıyorsun.Bak rölanti vidası bozuk ise çıkar vidayı tamamen değiştir..Rölanti oynaması hep konuştuk ya sen herhalde ciddiye almıyorsun..her gün yeniden aynı şeyleri yazıyorsun..
Sen git yeni karbüratör al tak..Yine oynamaz ise gel bana söyle...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:09 ----------
Oynar senin rölantin...
Bu şekilde daha da artmasın da..
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
bunun derdi başka ustam dayak
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
Valla bilmiyorum ama onun derdi büyük..
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
Rolanti vidasından dolayı karbüratör değiştirilir mi be?Hakkaten dayaklıksın eleman ha
Bütün hava borularını kontrol ettim devir gene oynuyor.Rolanti vidasıda çalışıyor.Kim uydurdu bozuldu diye
Karbüratör hiç sökülmedi zaferkarizma
HONDA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)