Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

hayırlı sürüşler arkadaşlar size bi sorum olacak

REKLAM ALANI

Motosikleti
    150 cc shenke scooter
    slm ben çin işi bir motor aldım motordan şikayetim yok arkadaşlar kafamı karıştırdılar düz yolda 80 90 rahat gidiyor ama ufak teker oldugu için düşersin dediler kaza riski kayma filan olurmu kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim çok tşkler çok yakıyo bide hava filitresine hava tuttum ama 55 km de full depodan çeyrek kaldı siz ce normalmi

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    korsanxxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çeşitli motorlardan sonra Gölgeyele Titanic 20
    motor aldında bi ton motor var ne aldın teknik detayları nedir.
    birde o aletler max hızı 85-90kmdir çok takma kafana yokuş aşağı nadiren 100-110 yapar. km saati fazla göstermiyorsa tabi )

lastiğini değiştir maxxis yağmur lastiği tak o zaman yere yapıştığını hissedersin.
    ama yinede sakın virajlara sert dalma altındaki racing değil nede olsa

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:05 ----------

benzini söylemeyi unuttum geri dönüşüm zımbırtısı var egzoz filtresi karbüratöre bağlanıyor onu sök yakıt normale döner tabi biraz çevre kirliliği oluyor. ( dizel araçlarla kıyasla olmuyor)

Motosikleti
    Fazer 800
    Sana anlatmak istedikleri sanırım küçük tekerler büyük tekerlere göre daha az yol tutar mantığı..

t.madde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 151 rs gitti tvs apache rtr 150 geldi =)
    50 khm ile girilcek viraja 80 khm ile girme kayma olmaz zaten zamanla alışırsın bi parçan olur çok rahat sürersin

Motosikleti
    150 cc shenke scooter
    Alıntı korsanxxx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motor aldında bi ton motor var ne aldın teknik detayları nedir.
    birde o aletler max hızı 85-90kmdir çok takma kafana yokuş aşağı nadiren 100-110 yapar. km saati fazla göstermiyorsa tabi )

lastiğini değiştir maxxis yağmur lastiği tak o zaman yere yapıştığını hissedersin.
    ama yinede sakın virajlara sert dalma altındaki racing değil nede olsa

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:05 ----------

benzini söylemeyi unuttum geri dönüşüm zımbırtısı var egzoz filtresi karbüratöre bağlanıyor onu sök yakıt normale döner tabi biraz çevre kirliliği oluyor. ( dizel araçlarla kıyasla olmuyor)
    motoran shenke marka 150 cc gösterye 140 diyo ama sanmıyom okadar bascagını tşkler

mstf_gnc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya motor elegant 150
    karbürotör ayarını kontrol ettir çok yakıyo bence
    bu tip motorlar kısa mesafe için idealdir tem de uzun yolda sürekli 90 100 gidemezsin
    gidersin fakat çakma olduğu için tez dökülür ... sürekli arıza çıkartır başın ağrır o yüzden
    scooter sokak araları işini görmek için idealidir markete gidersin su alırsın arkadaşını bi yerlere götürüsün haftasonu yavaştan sahilde deniz kenarlarında turlarsın
    gezmek için dir
    eğer ki iş iin şöle günde 50 km den fazla yolu 15 20 dk da gitmek istersen honda nın tüm modellerini alabilirsin cbf 150 activa 100 cg 125 vs vs bu motorlar ömürlüktür
    shenkeyi bilirim kanuni 150cc mondial hs 150cc lerin birebir kopyasıdır saten hepsi birbirlerinin kopyasıdır parça bulmakta zorluk çekmezsin
    çok sık arıza verir 1500 ltl e aldığın motor sana 1 yıl sonra 3000 tl yi bulucaktır
    kmsi fazla gösterir +- 20 km

korsanxxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çeşitli motorlardan sonra Gölgeyele Titanic 20
    Alıntı sezereme adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motoran shenke marka 150 cc gösterye 140 diyo ama sanmıyom okadar bascagını tşkler
    inanma gösterge abartı ) 60km ye kadar doğru sonra sapıtıyor.
    motor sıfır ise servise değilse karbüratöre bak anlıyorsan tabi yoksa elinde kalabilir bide ustayla uğraşma. benzine hava karışımı tam olmuyordur ondan çok yakar çekişten düşer vs vs

kazasız belasız sürüşler

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler