hayırlı sürüşler arkadaşlar size bi sorum olacak
Reklamlar
-
slm ben çin işi bir motor aldım motordan şikayetim yok arkadaşlar kafamı karıştırdılar düz yolda 80 90 rahat gidiyor ama ufak teker oldugu için düşersin dediler kaza riski kayma filan olurmu kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim çok tşkler çok yakıyo bide hava filitresine hava tuttum ama 55 km de full depodan çeyrek kaldı siz ce normalmi
Reklamlar
-
motor aldında bi ton motor var ne aldın teknik detayları nedir.
birde o aletler max hızı 85-90kmdir çok takma kafana yokuş aşağı nadiren 100-110 yapar. km saati fazla göstermiyorsa tabi )
lastiğini değiştir maxxis yağmur lastiği tak o zaman yere yapıştığını hissedersin.
ama yinede sakın virajlara sert dalma altındaki racing değil nede olsa
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:05 ----------
benzini söylemeyi unuttum geri dönüşüm zımbırtısı var egzoz filtresi karbüratöre bağlanıyor onu sök yakıt normale döner tabi biraz çevre kirliliği oluyor. ( dizel araçlarla kıyasla olmuyor)
-
Sana anlatmak istedikleri sanırım küçük tekerler büyük tekerlere göre daha az yol tutar mantığı..
-
50 khm ile girilcek viraja 80 khm ile girme kayma olmaz zaten zamanla alışırsın bi parçan olur çok rahat sürersin
-
korsanxxx adlı üyeden alıntı
motor aldında bi ton motor var ne aldın teknik detayları nedir.
birde o aletler max hızı 85-90kmdir çok takma kafana yokuş aşağı nadiren 100-110 yapar. km saati fazla göstermiyorsa tabi
)
lastiğini değiştir maxxis yağmur lastiği tak o zaman yere yapıştığını hissedersin.
ama yinede sakın virajlara sert dalma altındaki racing değil nede olsa
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:05 ----------
benzini söylemeyi unuttum geri dönüşüm zımbırtısı var egzoz filtresi karbüratöre bağlanıyor onu sök yakıt normale döner tabi biraz çevre kirliliği oluyor. ( dizel araçlarla kıyasla olmuyor
)
motoran shenke marka 150 cc gösterye 140 diyo ama sanmıyom okadar bascagını tşkler
-
karbürotör ayarını kontrol ettir çok yakıyo bence
bu tip motorlar kısa mesafe için idealdir tem de uzun yolda sürekli 90 100 gidemezsin
gidersin fakat çakma olduğu için tez dökülür ... sürekli arıza çıkartır başın ağrır o yüzden
scooter sokak araları işini görmek için idealidir markete gidersin su alırsın arkadaşını bi yerlere götürüsün haftasonu yavaştan sahilde deniz kenarlarında turlarsın
gezmek için dir
eğer ki iş iin şöle günde 50 km den fazla yolu 15 20 dk da gitmek istersen honda nın tüm modellerini alabilirsin cbf 150 activa 100 cg 125 vs vs bu motorlar ömürlüktür
shenkeyi bilirim kanuni 150cc mondial hs 150cc lerin birebir kopyasıdır saten hepsi birbirlerinin kopyasıdır parça bulmakta zorluk çekmezsin
çok sık arıza verir 1500 ltl e aldığın motor sana 1 yıl sonra 3000 tl yi bulucaktır
kmsi fazla gösterir +- 20 km
-
sezereme adlı üyeden alıntı
motoran shenke marka 150 cc gösterye 140 diyo ama sanmıyom okadar bascagını tşkler
inanma gösterge abartı ) 60km ye kadar doğru sonra sapıtıyor.
motor sıfır ise servise değilse karbüratöre bak anlıyorsan tabi yoksa elinde kalabilir bide ustayla uğraşma. benzine hava karışımı tam olmuyordur ondan çok yakar çekişten düşer vs vs
kazasız belasız sürüşler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler