Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

125 uag tel jant

REKLAM ALANI
    zaferkarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hepsi satıldı :(
    arkadaşlar dun motrumla ilçeye giderken malum karayolarında 3 şeritli yolda orta serit buyuklugunde cukura girdim ve motrdan zıpladım ve tekran indiğimde alt takımı vurdum :( sonra 3 dk saga çekip kasıklarımın agrısını geçmesini bekledim ondan sonra motorum sagına soluna baktım bişi yok bindim ilçeye girdim. işimi halettim ve motora bida bakım dedim ve jantımın cukurda mıcırlı zift kısmına vuran kısımların şişm egördüm ön ve arka jantta şimdi yaptırmayı düşünüyorum ama bi yandanda kemik (döküm) jant almak istiyorum. fakat fiyatlar cok ucuk geldi bi yere sordum 150 tl dedi ve şekilleri hiç hoşuma gitmedi.döküm jant satan bir site varmı? 18 inç. jantım ve tellerin bir kaçı kırılmıstı daha 2.500 km önce jant telleri değişmiş akord yaptırmıstım :( yardımalrınız için şimdiden teşekkürler...
    Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı zaferkarizma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar dun motrumla ilçeye giderken malum karayolarında 3 şeritli yolda orta serit buyuklugunde cukura girdim ve motrdan zıpladım ve tekran indiğimde alt takımı vurdum :( sonra 3 dk saga çekip kasıklarımın agrısını geçmesini bekledim ondan sonra motorum sagına soluna baktım bişi yok bindim ilçeye girdim. işimi halettim ve motora bida bakım dedim ve jantımın cukurda mıcırlı zift kısmına vuran kısımların şişm egördüm ön ve arka jantta şimdi yaptırmayı düşünüyorum ama bi yandanda kemik (döküm) jant almak istiyorum. fakat fiyatlar cok ucuk geldi bi yere sordum 150 tl dedi ve şekilleri hiç hoşuma gitmedi.döküm jant satan bir site varmı? 18 inç. jantım ve tellerin bir kaçı kırılmıstı daha 2.500 km önce jant telleri değişmiş akord yaptırmıstım :( yardımalrınız için şimdiden teşekkürler...

kardeş fiyatları aşağı yukarı 150-200 lia civarı o jantların. Birde çok model yok bende tel janttan iyidir. imkanın varsa değiştir. Hatta motoru sıfır alıp direkt döküm jant takanlar bile var hem güzel hemde daha güvenli bence.

Motosikleti
    ikinizede çok teşekkür ederim osmnaniyeli bu jantlardan hangisi daha güzel sizce parlak olan daha iyi galiba :S

valla ikiside gayet hoş
    2side alınır valla

Motosikleti
    arkadaşlar şimdilik vazgeçtim :( pazartesi gunu jantı düzeltircem ve tellerini 4mm yaptırcam orjinali 3mm miş daha iyi olur dediler.sizce iyi olurmu motora bi yan etkisi...?

Alıntı zaferkarizma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar şimdilik vazgeçtim :( pazartesi gunu jantı düzeltircem ve tellerini 4mm yaptırcam orjinali 3mm miş daha iyi olur dediler.sizce iyi olurmu motora bi yan etkisi...?
    Tellerin görevi darbeyi emmek,daha kalın takarsanız tel esnekliği kaybolur düzelttireceğiniz janta daha çok yük biner,daha çabuk kırılır.

Kimi de tellerin birleştiği yerleri telle bağlayıp kuvvetlendireceğini zanneder, o da yanlış.

Motosikleti
    Kawasaki Z 750
    http://www.motosiklet.net/forum/dige...k-jantlar.html

kardes bu jantlar işini görurse arkadasla görusmenı saglarım...
    uygun fıyata da verır yanı...

Motosikleti
    bu jantların bnm motora uycagını zannetmiyorum :Sgöbekler fln artı bnm moto ön disk değil kampana sağol

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler