Arkadaşlar aküyü yeni aldım şarj ettiriyorum 2 gün hiç bir sorun yok 2 gün sonra marj a bastığım zaman akü boş 1 gecede boşalmış bunun sebebi nedir aküde mi sorun var yoksa başka bir parçada mı yardımlarınız için teşekkürler şimdiden
Arkadaşlar aküyü yeni aldım şarj ettiriyorum 2 gün hiç bir sorun yok 2 gün sonra marj a bastığım zaman akü boş 1 gecede boşalmış bunun sebebi nedir aküde mi sorun var yoksa başka bir parçada mı yardımlarınız için teşekkürler şimdiden
ALBirDeBurDanYak
elektrik tesisatını kontrol ettir..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Motorunun şarj ını ölçtür, eğerki şarj ediyorsa kendine yeni bir akü almalısın
GKN MOTORS
Aynı sorun bendede var. Motor çalışıyor halde kaç volt olması gerekiyor? Şarj ediyormu diye anlamak için.
akü yükteyken minimum 8 volt olması lazım marş bastırabilmen için. akünü yükteyken ölçtür. sulu akü mü kuru akü mü, akü sulu ise suyu azaltmış olabilir. o zaman da şarj tutmaz
kardeşim senin sorunun konjektörde onu değiştirecen olay bitecek motorun şarj etmiyorsa kesin sorun konjektörde hiç uğraşma git değiştir
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
CASTROL SCOOTER 10 / 40 YAĞ - BUJİ NGK
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)