slm arkadaşlar bunu aslında bir arkadaşım sordu bende merak ettim size bir sorayım dedim
slm arkadaşlar bunu aslında bir arkadaşım sordu bende merak ettim size bir sorayım dedim
AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa
Olsa güzel olur da olur mu?
Su soğutmalı - 400cc - 4 silindir - 55 HP motor. 0-100 hızlanması 5,5 sn.
Hyosung çift silindir V tipi motor, GSF 400 Bandit bildiğimiz paralel 4 silindir.
Şaseye uydurmak zor gibi geliyor bana.
Bir de bildiğim kadarıyla 1989-1997 arasında üretilen bir model bu ve Türkiye'de tek tük var.
Ama olursa çok canlar yakardı o 250lik zannedilen Hyo.
Abi bende hyosungun görüntüsüne o ses iyi gider diye düşünmüştüm
AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa
Şimdi...
O motor hyosung şasesine uyar mı? Soğutma sistemini vb sistemleri nasıl akuple ettireceksin?
Hadi bi şekilde uydu diyelim.. Mükemmel ve boş vakti çok olan bir usta var, senin de boşa harcayacak paran.. 20 senelik motor biraz yıpranmış olmaz mı?
Ki bunca masraf yerine hyosung u satıp, üzerine o harcayacağın parayı ekleyerek cillop gibi bir 500-600 lük alınamaz mı? Elbette alınabilir..
bıraz daha olabılecek dualara amııın desek nasıl olur?
Bandit 400 ün parçası yok be kardeşim, ben çok niyetlendim bi dönem aliyim dursun sağa sola giderim die ama suzuki japonya dada yunanistan da da parçası olmadığı söylendi distribütörü tarafından vazgeçtim.
E tabi şaseye koymak ta zor, 650r alsan daha mantıklı olur
GKN MOTORS
O şasiye o motoru uydurmak biraz zor olabilir. gt 250 nin şasisi gs500 ile aynı olduğu için. komple gs500 mekaniği takılabilir. Ama onun yerine bi gs500 alıp üstüne hyosung giysileri giydirsen daha makul olur. Direk gt650 alsan en temizi olur
çift makine pejoyu 4 makine yapmak gibi olur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)