İstanbul lu Arkadaşlar Bakabilir Mi?
Reklamlar
-
Arkadaşlar bn antalyanın kumluca ilçesinde oturuyorum motoruma orjinal parça değil yan sanayi parça bile bulamıyorum orjinal parça getirtsem bile en az 1 ayda ve kazık geliyo ( örnek : Cg 125 depo: 985 tl ). Yakın bir zamanda istanbula gidicem .. istanbul da ulaşımı bnm için rahat (otobus metrobus ) ve 1985 model Cg 125 parçalarını iyi fiyata alabileceğim bir yer varmı? (anadolu yakası avrupa yakası farketmez)
Reklamlar
-
Sirkecide Çoğu Parçayı Bulabilirsin
"TayGuN"
"GuNControll"
"Hızlı Gidebilirim Sen Yapma Telaş (; "
-
1985 model motora parçayı bıraz zor bulursun sırkecıde,
ama yınede kolay gelsın,
başka uydurabılecegın model varsa dırect onu ara bence...
yanı sanıyorum,
mondıal kt,99 cgl ,yukı 125-9 vs vs gıbı yanı...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
kardesım senın ıstanbullarda ne işin var gel antalyaya sanayıde toplanır makına.o kadar yolu motoru toplamak için gitme??
-
85 model olmasada ona uygun depo vs. sirkecide bulabilirsin
-
istanbula sadece motor için gitmiyorum. oraya geziye gidiyorum gitmişken motorada bişeyler alayım dedm.. peki sirkecide önerdiğiniz bir yer varmı.
-
Zaten sirkeci de 100-200 metre toplamı olan bir çarşı.Eger hem ziyaret hem ticaret diyorsan ki bu daha iyi,esnaflar sana her türlü yardımcı olacaktır.Rasgele.
-
aradıgın parçayı motomarketimde bulabilmen yüksek ihtimaldir... bahçelievlerde yeri
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
saolun arkadaşlar teşekkür ederim sizinde benm memlekette bi sorununuz olursa yardımcı olurum..
-
fatih kılıçlıda olabilir netten telefonunu bulup arayıp sor bence motomarketim firma adı arkadaş yazmış
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
-
sitesine baktım ama eski motorların parçası yok gibi
-
x_stormin adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bn antalyanın kumluca ilçesinde oturuyorum motoruma orjinal parça değil yan sanayi parça bile bulamıyorum orjinal parça getirtsem bile en az 1 ayda ve kazık geliyo ( örnek : Cg 125 depo: 985 tl ). Yakın bir zamanda istanbula gidicem .. istanbul da ulaşımı bnm için rahat (otobus metrobus ) ve 1985 model Cg 125 parçalarını iyi fiyata alabileceğim bir yer varmı? (anadolu yakası avrupa yakası farketmez)
ben yardımcı olabilirim honda cg 125 depo ve diğer yedek parçaları tedarik edebilirim..
edit:
serkantakur@hotmail.com
tel:05356083272
-
kardeşim bana pilatin, gidon kumandaları, oturak, km teli, fren kolu ve debriyaj kolu lazım bana bir fiyat verebilirmisn toplamını. birde 6 volt 9 amperlik akü varmı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler