Yolda kaldım, motosiklet benzin akıtıyor. :(
-
mogli adlı üyeden alıntı
Ne işçiliğiymiş o yahu?
Sök karbüraörü temizle git çıkma bir karbüratör al ( Şamandırası sağlam olsun) hatta çıkma değil arızalı bir karbüratör de olur. Sök şamandırasını tak kendininkine. 10 liraya hallet işini ;) Zaten sıfır karbüratör 30-40 lira bir şey. İstersen toptancılara git hatta bana kalırsa biraz daha iyi bir karbüratör tak hem giişi iyileşir hem yakıtın azalır. ( Yani ayarları hangisini istediğine göre yapman gerek tabi
)
Çıkma, sağlam bir karbüratör var. Mondial 150 HS'ye ait oda. Temizleyecek dediğin gibi sanırım adam 35 lira istiyordu.. Umarım hallolur. Aksi taktirde dediğin gibi evde, balkonda beklettiğim karbüraötür bağlatacağım veya çıkma arayacağım.
Reklamlar
-
Kanuni Hussar ile iki kez başıma geldi... Benzin hortumu kelepçenin hemen dibinden yırtılmıştı. Basitçe bir falçata ile o kısımdan kesip tekrar yerine taktım. Eğer öyleyse ustaya falan gitmenize gerek yok... Çok düşük bir ihtimal ama ortadan bir yerden yırtılmış dahi olsa o hortumun metresi 2 TL... Bisiklet, moped tamir eden yerlerde mevcut. Hussar'da ilgili yere seleyi sökerek ulaşabiliyorsunuz ama Zat'ı bilemem... Geçmiş olsun ve kolay gelsin.
-
buyuk ıhtımalle benzın deposundan karbüratöre giden hortumdur abimde zat varken ıkı kere
aynı hortumdan kacırmıstı en sonunda orjınal cın malı hortum yerine dısardan hortum alarak ısı garantıye baglamıstık sokmesı takması basıt elın tornavıda tutuyorsa kendınde yaparsın eger o hortumdan kacırıyorsa hortumu soktukten sonra çağlayanda diasanın yanındakı parçaçıdan almıstık dalkılıçtı sanırım bu arada kağıthanenın neresınde otuyorsun ?
-
MuTLu. adlı üyeden alıntı
Heh şimdi hatırladım. Şamandırada sorun var demişti beşiktaştaki motorcu. 80 TL işçilik ücreti istedi bir şeyler bahane etti yaptıramadık..
Acaba şamandıra ne kadar tutar?
Diğer arkadaşlara da yorumları için teşekkür ederim.
Ama servis ışık falan tuttu dikkatlice baktı, karbüratör dedi. İnşallah fazla fiyat tutmaz. Yoksa sinirlenip aleve vereceğim motosikleti. Öğrenci olduğum yetmezmiş gibi ocağıma incir ağacı dikti.
80tl işçilikmi:D
aga zatın karbüratörü 75tl, ki zaten zatta karbüratör değiştimi genelde 150hs karbüratörü takıyolar, o da 60tl, 80tlye napıyo sanki. parçasını al getir yapiyim beleşe:D
-
Arkadaşlar herkese iyi günler. Saat 10:00 gibi ben okuldayken servis aradı ve motosikletin oldu dedi. Fiyat sorduğumda 35 TL dedi. Sevinmiştim fazla masraf çıkmamasına. İlk önce zorlandı motor sonra depoya baktığımda benzin fazla yoktu bu yüzden olduğunu düşündüm benzin aldım. Sonrasında düzeldi. Herkese çok teşekkür ederim, arka debriyaj takımı değişmişti, sorun çıktı onu götüreceğim şimdi yaptırdığım motosikletçiye..
Benzin hortumlarını işçilikte dahil kaliteli hortumla değiştirsek acaba ne kadara patlar?
İyi akşamlar...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:48 ----------
@RunemagicK
Hocam edirnedesin daha çok masraf tutar :D
-
Arkadaşlar herkese iyi günler. Saat 10:00 gibi ben okuldayken servis aradı ve motosikletin oldu dedi. Fiyat sorduğumda 35 TL dedi. Sevinmiştim fazla masraf çıkmamasına. İlk önce zorlandı motor sonra depoya baktığımda benzin fazla yoktu bu yüzden olduğunu düşündüm benzin aldım. Sonrasında düzeldi.
Herkese çok teşekkür ederim, arka debriyaj takımı değişmişti, sorun çıktı onu götüreceğim şimdi yaptırdığım motosikletçiye..
Benzin hortumlarını işçilikte dahil kaliteli hortumla değiştirsek acaba ne kadara patlar?
İyi akşamlar...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:48 ----------
@RunemagicK
Hocam edirnedesin daha çok masraf tutar :D
yok yahu, ümraniyedeyim:D
benzin hortumunuda bildiğin şeffaf serumlardan takmıştım mecburiyetten, hakkaten sağlam çıktı, tavsiye ederim
-
depo deliktir weya hortum kacırıyodur
-
Teşekkür ederim.
Peki grenajları yerinden sökmek gerekir mi acaba? Ne tarafında tam olarak kelepçe? Sıkıştırması falan sorun olur mu?, yapabilir miyim yani?
KM mesafesi çok uzak çünkü, itemem motosikletçide yok diyebiliriz.
Elektirkçiden bi tane cırt al cırt tak hortum bağlantı noktalarına. o seni baya götürür.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler