Cross'çular acil yardım lütfen.....
Reklamlar
-
Reklamlar
-
yeni taktıgında sert olması normaldir o giderek alışacak ve yumusucak dert etmene gerek yok ilk taktıgın gb tak...
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
-
zaferkarizma adlı üyeden alıntı
yeni taktıgında sert olması normaldir o giderek alışacak ve yumusucak dert etmene gerek yok ilk taktıgın gb tak...
acaba sertleştirdiğimiz yayıda normale döndürmemiz dahamı doğru olur ilgin için teşekkürler..
RÜZGARLA YARIŞ HAYATIN TADINI YAŞA
No Matter What You Ride, It's All The Same Wind....
AKLINIZ ve KASKINIZ BAŞINIZAN EKSİK OLMASIN...
-
yeni olduğundan esneme payı yok zamanla yumuşar arkadaşım
-
eren874 adlı üyeden alıntı
yeni olduğundan esneme payı yok zamanla yumuşar arkadaşım
teşekkürler...
RÜZGARLA YARIŞ HAYATIN TADINI YAŞA
No Matter What You Ride, It's All The Same Wind....
AKLINIZ ve KASKINIZ BAŞINIZAN EKSİK OLMASIN...
-
1.2.33. Mesajlarınızın daha çok dikkate alınıp, sonuca daha çabuk ulaşabilmeniz için lütfen KONU satırını anlamlı olarak kullanınız. "ACİL ACİL ACİL" ya da "LÜTFEN YARDIM" konulu mesajlar sanılandan daha az ilgi görmektedir.
Böyle de birşey var :
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...amartisor.html
Forum kullanımını öğrenelim ki yardım cevaplar gelsin, haa acele de etmemek lazım. Özel destek forumu değil ki burası
Bol çamurlar
-
-
Uzun zamandır üyesiniz ancak kuralları hiç okumamışsınız. Bakın ne diyor:
1.2.29. Mesaj/Konu başlık ve içeriginde BiR BüYüK bİr kÜçÜk, tamamı kalın (bold), tamami eğik (italik), TAMAMI BÜYÜK, <b><font color="Red">Tamamı renkli</font></b>, yer değiştirilmiş, karıştırılmış alfanümerik (alf4Nüm3r1k) karakterler olacak şekilde yazılar kullanılması, noktalama ve yazım kurallarına aykırı mesajlar yazılması yasaktır.<br />
-
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler