Arkadaşlar motorum 1985 model honda cg 125 motor hiç sökülmedi. İçinden şık şık die ince bir ses çıkıyorneden olabilir.
Arkadaşlar motorum 1985 model honda cg 125 motor hiç sökülmedi. İçinden şık şık die ince bir ses çıkıyorneden olabilir.
Motorun devri değiştikçe şık şık seslerinin aralıkları hızlanıp yavaşlıyorsa ilk olarak supap ayarı istediği düşünülür.Tecrübeli birine dinletmen iyi olur.
e bi zahmet açtır artık 25 yaşında motor
ekzantrik zinciri de uzamıştır. kafa bulmuyorsan bizimle yardımcı oluruz
nie kafa bulayım ki abi.
cg 125yanlış bilmiyorsam zincirli değil.büyük ihtimal sibop ayarlarıdır.kolay gelsin.
cg 125 ler çok kral makinedir.Hiç şaşırmadım.Nippon da vardı.Yanılmıyorsam da itici vardı zincir yok.
Senin derdine gelirse bu ses dikiş makinasındaki gibi şakırtı ve devre gore artıyorsa büyük ihtimal subap sesidir.(İşe bak yaa bnm 2009 çaynadan geliyor , adam 25 yıllık motorda yeni duyuyo )
Kolay gelsin
saolun.. bu subap ayarı ne kadar tutar maliyet olarak?
Sadece ayarsa pek bir şey tutmaz 20tl ile30 tl arası bir şey tutar.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
1985 model honda cg 125 model motosikletin motorunun bugüne kadar hiç sökülmediği halde 2010 yılında motorun içinden şık şık diye ince bir ses çıkıyor!..
hım... bence bozulmuş
1993 modelini uzun süre kullandım harika ötesi bir motordur senin bi önceki kasası 1993 modelinde egzantirik zinciri vardı ya sibob ya egzantirik sesidir iyi bir ustaya baktır
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Ses subaptan geliyordur büyük ihtimal eğer iticiliyse iticilerde bozulmuş olabilir
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
saolun arkadaşlar.
Seksenbeş model bildigim kadarıyle ekzantrikli...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:03 ----------
http://islamabad.olx.com.pk/honda-cg...e-iid-66923985İtecekliymiş.Bir an aklım yetmişlere gitti.....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)