arkadaşlar merhaba.2003 mz gaz pistonu lazım.bilgisi olan varmıdır.
arkadaşlar merhaba.2003 mz gaz pistonu lazım.bilgisi olan varmıdır.
arkadaşım bana da lazım olmuştu da orjinal bing çıkma komple karbüratör aldıydım. çünkü alacağın gaz pistonu karbüratördeki yerine uymayabiliyomuş. uysa bile şimdiki çekişini felan vermezmiş. sen de bi bing karbüratör bulursan komple almanı tavsiye ederim ben öyle yaptım hiç de pişman olmadım
na sar et méne o'lura, ya ris se nind é ol urr:P
titan arıyooommmmm
sa.arkadaslar 2000 model motosiklet içi bing marka(orj.) sıfır karbüratör lazım nasıl bulabılırım.
sirkecide sürat motor var. orda bulursun ama fiyat biraz tuzlu sanırım...
tlf numarası 0212 522 96 78 mz lerin çoğu yedek parçası var orda
titan arıyooommmmm
eyvallah sagolun.ama orda yokmus bulursan banada getır dedı.cın malı varmıs sızce nasıldır randuman verırmı yakıtım dusermı
titan arıyooommmmm
Bugun trabzonla gorustum ordada yok tayvan malı varmıs 100 tl dedı kafam karısık.su an motorum 25 krs yakıyo km de memeyı 118 den 110 a dusurdum cekısten dustu ne yapcam bılmıyorum
arkadasım istedigin parçaların hepsi bende mevcut hepside calışır faal durumda temiz bana e-mail adresimden ulaşabilirsin..mustafavekoc@hotmail.com
selam arkadaşlar ben mz 301 almak istiyorum sizce mz de ilk deneyimim olucak bu güne kadar hep yüksek model motr kullandım size mz iyi mi hızı nasıl hız bnm için cok önmli bana yardımcı olursan cok sevnirm
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)