Kırmızı ybr ye jant rengi ...?
Reklamlar
-
Evet arkadaşlar ybr 125 motorum var kırmızı renkte jantları siyah ve bakınca içim kararıyor benim şuanda aklımdan geçen renkler nikelaj kromaj yhada altın rengi lütfen ciddi öneriler istiorum fikirleriniz benim için önemli kavga gürültü için asla yazmayın rica ediorum saygılar bekliorum ...?
Reklamlar
-
Dostum bence kendi zevkine göre en güzeli hangisi ise onu yap herkesin zevki faklıdır çünkü. Bana sorarsan kromaj hastası olduğum için kromaj derim
-
Kemik beyazı yaparsan çok şeker durur
Yani mat beyaz
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
-
Motorunuz ne renk olursa olsun. Jantlariniz sele rengi olursa gayet hos görüntü ortaya cikar bence..
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
Kırmızı-Siyah en büyük Es-Es.
-
siyah kırmızı her zaman iyidir Forza Es'Es.. galatasarayada koyduktan sonra daha bi güzel
-
Benim ybr mavi kırmızı şerit süper duruyor siyah jantta
-
Vernikli bir beyaz önerebilirim.
Tvs Apache '09 , Piaggio X9 250 '05 , Yamaha XT600 '94 , Honda CBF150 '11
-
normal kırmızı olan rengini beyaza boya ve türkiyedeki ilk beyaz ybr senin olsun
-
arkadaşlar beyazda düşündüm düşünmedim deil ama çok sırıtıcak die tahmin ediorum
-
Bence siyah daha güzel , bide kırmızı şerit cekersin daha da güzel olur. İlla ki yapacağım diyorsanda nikelaj değilde mat gri yaparsan daha iyi olur nikelaj cok cabuk cizilir diye düşünüyorum
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
-
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler