Acaba amortisörüm patlamışmıdır?
-
Bu gün havanın güzel olması nedeniyle motorumu cıkardım.Biraz turlayıp stres atıp bırakmak üzere...
Sahile doğru gitmeye karar verdim.Sahile giden yol bol cukurlu topraklı taşlı değişik bir zemine sahip.Sahile
yavaş yavaş dikkatlice gittim , ancak dönüşte yoluma köpek cıkıp beni kovalamaya başlayınca sıkı
tutunup dip gaz kaçmaya başladım kaçarken büyük bir tümseğimsi şeyin üstünden süratlice geçtim
motorun iki tekerleğide yerden kesilir gibi oldu belkide kesildi. Allahtan o uçuşla düşmedim hafif
yalpalasamda toparladım.
Asfalta cıktığımda motorum süspansiyon sistemi her zamankinden cok daha yumuşak geldi.
Parkettiğimde de eskisi gibi sert değildi üstünde hopladım zıpladım cok daha yumuşaktı.
Sizce amortisör patlamıs mıdır? Bunu nasıl anlayabilirim?
Motorun 2007 kanuni hussar daha bu yaz sıfır aldım , şu anda 1109 km de...
Biraz destansı bir yazı oldu ama detaylıca anlatayım dedim.
Şimdiden herkese teşekkürler.
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
Reklamlar
-
Suspansiyon catalinin oldugu yerlerde yag gorunuyor ise keceler patlamistir. Yag yoksa sorun degil. Tozunu almissin o zaman
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
bi bak bakalım amortisörden yag cıktımı dışarıya
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
-
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
-
esnemenin şiddetine göre değişir bu iş ama söylendiği gibi patlak varsa yağ vardır!o sen eve gelene kadar akmamışsa sabaha kadar akmaz zaten merak etme yağ görünmüyorsa yola devamdayanıklıdır onlar hem sanırım senin arkalar çift amortisör bende de benzer bir motor vardı (mondial 150rf) gezmedik dağ bayır atlatmadık tümsek kalmamıştı hemde 2kişi ki o zamanlar bende kız arkadaşımda ton tondukmotor esnedikçe ayaklıklar yere değiyordu puahahha
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
-
onur35 adlı üyeden alıntı
esnemenin şiddetine göre değişir bu iş ama söylendiği gibi patlak varsa yağ vardır!o sen eve gelene kadar akmamışsa sabaha kadar akmaz zaten merak etme yağ görünmüyorsa yola devam
dayanıklıdır onlar hem sanırım senin arkalar çift amortisör bende de benzer bir motor vardı (mondial 150rf) gezmedik dağ bayır atlatmadık tümsek kalmamıştı hemde 2kişi ki o zamanlar bende kız arkadaşımda ton tonduk
motor esnedikçe ayaklıklar yere değiyordu puahahha
Teşekkürler abi bende korktum patlattım amortisörleri diye
Herkese cevap için teşekkürler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler