Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Amortisör problemi

REKLAM ALANI

öncelikle herkese selamlar... motorsikletim yamaha crypton r motorsikletimin teknik özellikler kımından Sarmal yay, yağlı amortisör diye bi yazı var ben 1 2 gün önce sert bir şekilde 2 kere çukura hafiften girdim o günden beri motorsikletim esnerken su sesi gibi ses geliyo amasör kısmından azcıkta sertleşti acaba yağı felan eksik olabilirmi nerden koyacağız yağı varsa bide daha fazla nasıl yumuşatırım ybr lerin felan amasörleri daha yumuşak motosiklet.net ailesinin yardımlarını bekliyorum...
    HIZLI YAŞA GENÇ ÖL :::::::::HAYAT BUYSA HAYABUSA :::::::::AKHİSARDRAG TEAM:::::::MOBİLETTE:::::YAŞAM İÇİN FARK YARATIRRRR::::::MOTOR KULLANMAK AYRICALIKTIR::queen::bounce::farao:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Yağ akıtma yoksa sorun yok.Fıslama sesi normal,süspansiyon setleşmesi normal değil, tam tersi zamanla kullanıma bağlı süspansiyon esner ve yumuşar.

hımm.. aşırı bi sertlik yok yha freni sıktımmı motor kapanıyo ve salıyo herhalde bn o çukuru problem yaptım :D
    HIZLI YAŞA GENÇ ÖL :::::::::HAYAT BUYSA HAYABUSA :::::::::AKHİSARDRAG TEAM:::::::MOBİLETTE:::::YAŞAM İÇİN FARK YARATIRRRR::::::MOTOR KULLANMAK AYRICALIKTIR::queen::bounce::farao:

Alıntı kokohami45 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hımm.. aşırı bi sertlik yok yha freni sıktımmı motor kapanıyo ve salıyo herhalde bn o çukuru problem yaptım :D
    Olabilir, hüsnü kuruntudur.

Alıntı motorhocası adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Olabilir, hüsnü kuruntudur.
    Aynen. Böyle kullanıcıları seviyorum.Benim motosikletimde de aynı ses var.Lıklıkıl diye su sesi geliyor.Ama yağ akıtma vs yok.Sorun yok.Rahat ol.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler