Kymco Venox 250 nin Lastikleri Çok mu Yumuşak?
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Selam sevgili dostlar. Merakımı celbeden bir husus var. Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Biliyorsunuz çeşitli tür ve özellikte lastikler var; mesela kimi kış lastiğidir kimi yaz, kimi serttir çok dayanır yol tutmaz, kimi yumuşaktır az dayanır yol tutar vesaire vesaire...
2005 model, satılık bir Venox buldum. Harika gözüküyordu. Kilometre sayacına, baktım 8 bin küsürdeydi. Ancak lastiklerine baktığımda en az 20 bin km yapmış bir görünüm fark ettim. Bu motosikletin lastikleri çok mu yumuşaktır? Yani bu kadar çabuk aşınmış olabilirler mi?
Hadi arkadaş patanajı seviyordur, arka lastiği aşıtmıştır diyecem ama ön lastikte de arka lastik kadar aşınma gördüm. Konu hakkında bilgisi olanlar, özellikle Venox kullanan arkadaşlar bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim;Kymco Venox 250 nin orijinal lastikleri çok mu yumuşak?
ÖNEMLİ OLAN ZAMANA BIRAKMAK DEĞİL; ZAMANLA BIRAKMAMAK !!!
Reklamlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Koca sitede bu motosikleti kullanan hiç kimse yok mu yahu?
Yuh artık...
ÖNEMLİ OLAN ZAMANA BIRAKMAK DEĞİL; ZAMANLA BIRAKMAMAK !!!
-
cumoni adlı üyeden alıntı
Koca sitede bu motosikleti kullanan hiç kimse yok mu yahu?
Yuh artık...
slm. Sanırım yanlış yere yazmışsın ondan cevap veren yok. Venox bölümüne yazsan daha çabuk cevap alırdın. Neyse konuya gelelim. Piyasadaki venoxlar genelde 2005 üretim olduğu için 5 yıllık kimyasal süreyi zaten doldurmuş oluyorlar. O nedenle hiç aşınmamış olsa bile zaten değiştirilmeleri gerekir. Km olarak 10-12 binden sonra yine nor mal aşınma olacağı için değiştirilmeleri gerekir. Orjinal lastikleri bence güzel ama tabi yeterli değil daha iyileri varken. Şunu da belirteyim lastikleri baya tuzlu 600-700 arası bir fiyata bulabilirsin. kolay gelsin.
-
Venox'umun lastiklerini aldığım gün değiştirmiştim..Çok yumuşaklığı bırak beton gibiydiler
Lastik ebatları biraz standartların dışında olduğundan dolayı fiyatları unalx ında dediği gibi tuzlu..
-
ağalar kan lazım mış bir arkadaşa forumda okudum b rh-
-
portakal44 adlı üyeden alıntı
ağalar kan lazım mış bir arkadaşa forumda okudum b rh-
Umarım bulur bir an önce de buraya neden yazdın şimdi? Anasayfa da görünüyor zaten..
-
23 Ağustos 2012, 17:39
Beyler konu yazılalı baya zaman olmuş ama bana acil lastik lazım nerden kimden bulabiliriz? yardım lütfen...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler