Mondial 150 ZAT için akü tavsiyesi?
Reklamlar
-
Merhaba iyi günler... Markası belli olmayan, kalitesiz aküleri ne yazık ki buradaki motosiklet tamircileri (!) 70 - 90 TL arası satıyor.. Duyduğuma göre burada bu kadar fahiş fiyatta olan aküler, eminönü-sirkeci'de 30 - 40 liraymış.. Motosikletime uyumlu kaliteli bir akü tavsiyesi verirseniz sevinirim. Maximum fiyat 70 - 80 TL ( Bunu bile zor toparladım, malum öğrenciyim para olmuyor genelde )
Ufakta bir sorum olacak.. Motosiklet kış nedeni ile 3,4 ay depoda kaldı. Acaba çalışmama gibi bir ihtimali var mı?
( İlk önce motosikletçiye götüreceğim ama masraf çıkarmasından korkuyorum... Daha önce sadece buji sorunu vardı asit dökülmüştü üstüne onu değiştireceğim sadece. Başka problemi yoktu en son. )
Reklamlar
-
çalışmama ihtimali yerine çalışma ihtimali varmı diye sorsan daha iyi olurmuş biraz zor çalışır gibi
akü olarakta fazla bilmiyorum ama bende bosch var, sorunu yok
-
RunemagicK adlı üyeden alıntı
çalışmama ihtimali yerine çalışma ihtimali varmı diye sorsan daha iyi olurmuş
biraz zor çalışır gibi
akü olarakta fazla bilmiyorum ama bende bosch var, sorunu yok
Yazım hatası yapmışım sanırım kusura bakmayın... Bazı sorunlarım var kafamda onları çözmeye çalışıyorumda allak bullak kafam.
Konu başlığını değiştiremedim, acaba bu bölümde değişmiyor mu?
-
-
Arkadaşım bisikletime de ışıklandırma yapmak için motosikletime bu bahaneyle 0 akü aldım.Markası rialli.12 volt 5 amper.Ama senin motorunun markasına uygun olan akü nedir bilmiyorum.Ben 30 liraya aldım.
-
mutlu golden akü gayet memnun kalırsın elektrık problemi yasamassın.uzun zamandır kullanıyorum hiç sorunla karsılasmadım
-
huska adlı üyeden alıntı
mutlu golden akü gayet memnun kalırsın elektrık problemi yasamassın.uzun zamandır kullanıyorum hiç sorunla karsılasmadım
Teşekkür ederim, fiyatını da söylerseniz sevinirim. Şimdi motosikletimin aküsüne bakacağım kaç amper falan diye. Yanlış akü almayalım.
-
MuTLu. adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim, fiyatını da söylerseniz sevinirim.
Şimdi motosikletimin aküsüne bakacağım kaç amper falan diye. Yanlış akü almayalım.
12v 9 amper
-
-
bu tür parçalarıda servislerden temin etmeyin 2 katına ne üdügü belli olmayan malzeme iteliyolar,e artık bazı şeyleride kendimiz yapalım dimi.
eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir
-
-
MuTLu. adlı üyeden alıntı
12V A9 AH yazıyordu akünün üzerinde.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:42 ----------
Katılıyorum yorumlarınıza.
Hem kaliteli hemde fiyatı biraz zorlayacak ama şu aküyü beğendim..
http://www.boschaku.com/12V14-Ah-Mot...-A2-,PR-9.html
Acaba motosikletim ile uyum sağlar mı?
Aküyü alsam bir köşede bekletsem sorun çıkarır mı akü? ( boşalır diye tahmin ediyorum. )
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:55 ----------
Arkadaşlar yazdığım yazıları düzenleyemiyorum, yardımcı olursanız sevinirim. Akü'yü sirkeci taraflarından almayı düşünüyorum. Önerdiğiniz kaliteli uzun markalı aküler varsa tavsiyelerinizi bekliyorum. 12V 9 AH yazıyordu aküde ama yetmiyordu sanki motosiklete. Motosikletçi 14 lük verelim diyordu.
belli bir süreden sonra mesajını düzenleyemezsin
akü de boyutuna göre almalısın. ben akü alırken baya bikaç çeşit denemiştim ama 9amperden daha büyük olanlar uymamıştı
-
-
motorun orjimal aküsü 12v 7,2 ah liktir ama sen 12v 9 ah lik al hepsiburada comdan aldım energy diye akü 12v 9ah şuan çok memnunum fiyatı 45 50 arası bişi olması lazım
-
Ya Ben Bu Akü İşini Anlamış Değilim Oto Aküsü 100 Tl İken Motor Aküsü 80-90 TL En Sonunda Koyucam Oto Aküsünü (:
"TayGuN"
"GuNControll"
"Hızlı Gidebilirim Sen Yapma Telaş (; "
-
Arkadaşlar teşekkür ederim herkese. Karaköy - Sirkeci yapayım dedim ama sağlık problemimden dolayı yürümede güçlük çekiyordum gidemedim. Kısmetse önümüzdeki 1 haftaya kadar hastalığım iyileştiği zaman gideceğim. Talihsizlik işte.. Hazır gitmişken ayak marşı dişlisi falan da bakacağım 1 haftada ne kadar birikirse artık
Dediğiniz gibi 12V 9 Amper alacağım. Fiyatıda uygun.
-
Hocam kuru akü alırsan daha iyi olur diye düşünüyorum. Tabii fiyatı birazcık pahalıdır ama yinede sen bilirsin. Bide başka bir arkadaşın dediği gibi boyut önemli. Olmazsa ölç eski akünün boyunu posunu, ona göre al.
En son olarak aküyü niye değiştiriyorsun? Önce sulu akü ise aküne su takviyesi yap, suyu azalmışsa, sonrada güzelcene bir sarj ettir, tabi kendin sarj etsen daha iyi ama yoktur muhtemelen cihazın. Baktın aküde hala tık yok, demekki birazcık para sıkışmış
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
-
28.01.2009 da 8 ah Golden (mutlu) akü 50 TL. ye aldım, memnunum. Motorsiklet aküsünün yerlisi yok, golden de çinde yaptırılıyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:06 ----------
Motorcunun mutlaka akü şarj aleti olması lazım, çok faydası oluyur. Uzunca bir süre motorunu kullanmayacaksan bağlıyorsun akünü boşaltıyor tekrar şarj ediyor, akü çokmüyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:10 ----------
Plakalar çalışıyor, neticede akü çökmüyor. Tamirci servis akü satmak için akün şarj tutmuyor diyor.
Orhan KÖNİ
-
-
Pluton enerji sitesine girin PL 100 Trickle var benim kullandığım. Yeri Necatibey cd. No.25 Karaköy. 26.07.2008 tarihinde aldım çok memnunum. Aküyü çalıştırıyor, boşaltıyor sonra şarj ediyor bırakın çalışsın hiç bir zararı yok faydalı.
Orhan KÖNİ
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler