Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Xenon far ve sigorta

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha Fazer 600
    Arkadaşlar yaklaşık 90 Km yaptıktan sonra motorumıu çalıştırdığımda farlarım yanmıyordu (2 side Xenon) Sonra sigortalara baktım bir sigorta eks olmuştu. Bende yedekle değiştirdim yedek de yandı. Sizce sorun xenon farlardan mı kaynaklanıyor. Ne yapmalıyım birde sigortanın üzerinde 20 yazıyor sanırım 20 amper.
    ::piloot:: Yakaladın mı? bak bakalım ellerine yakaladım dediğin şey sadece mavi bir silüet.... Çoktan uçup gittik. Geçtin mi? bak bakalım ardına ve önüne geçmene izin verildiğinde ufuktaki mavilik kim........ ::uzgunum:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    Yedek takar takmaz mı yandı belli bir süre sonra mı?
    "normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"

Motosikleti
    Yamaha Fazer 600
    yedeği taktım moturu çalıştırdım hemen yandı
    ::piloot:: Yakaladın mı? bak bakalım ellerine yakaladım dediğin şey sadece mavi bir silüet.... Çoktan uçup gittik. Geçtin mi? bak bakalım ardına ve önüne geçmene izin verildiğinde ufuktaki mavilik kim........ ::uzgunum:

aSuBaYaH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    iki teker
    bağlantılarını kontrol et şase yapıyor olabilir

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    ya bağlantılarında kopma erime şase yapma gibi bir hata var yada xenon balastın bozuldu.

balasta giren fişi yada kabloyu çıkar tekrar sigorta tak sigorta atmaz ise ve balastı taktığında atarsa balast da arıza vardır.
    "normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"

Motosikleti
    Yamaha Fazer 600
    Alıntı Eyong adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya bağlantılarında kopma erime şase yapma gibi bir hata var yada xenon balastın bozuldu.

balasta giren fişi yada kabloyu çıkar tekrar sigorta tak sigorta atmaz ise ve balastı taktığında atarsa balast da arıza vardır.
    Balast fiyatı ne kada acaba?

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    xenon un garantili ise ücret ödemene gerek yok

Motosikleti
    Yamaha Fazer 600
    Ehh arasına 40 TL sıkışmış çıkarıverdiler Balasta gümlemiş. Canavar oldu canavar....

Garanti yoktu sanırım.:D Ben orjinal ampüleri phılıps s2 ile değiştirdim.PArk ampülde philips çok güzel oldu.:D

Motosikleti
    Yamaha Fazer 600
    Alıntı immortalboss adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Garanti yoktu sanırım.:D Ben orjinal ampüleri phılıps s2 ile değiştirdim.PArk ampülde philips çok güzel oldu.:D
    Tam kesin değil ama yarın ayn-ı ali önünde bir mavi fazer görürsen damla motorsiklet koruma kıyafetli eleman benim bakarız parklarına. Battı balık yan gider top caseede stop lambası takma isteği doğdu.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler