Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

kanuni cross 250 biligilerrr

REKLAM ALANI
    redcaptain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125
    arkadaşlar kanuni cross almayı düşünüyorum ama tam olarak bilgi verebilicek arkadaşlar var artısını eksisini hızını akla gelebilicek herşeyi arıyorum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

90 km/h dan sonra titreşim çok fazla, 230 cc'lik makine,bir arkadaşımda var.

mach1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial zn125 (pırpır)
    Alıntı motorhocası adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    90 km/h dan sonra titreşim çok fazla, 230 cc'lik makine,bir arkadaşımda var.
    Adı üzerinde cross normal yolda diğer motorlara göre fazla yorar.
    Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
    Drift Religion

Motosikleti
    yamaha ybr 125
    paki dişli ufaltsak nasıl olur bu motoru çok beğendim ama 90 geçmediğini öğrendiğimde hayal kırıklığı yaşadım dişli ufaltsak lastik leri değiştirsek ne kadara patlar ve işe yararmı acaba

mach1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial zn125 (pırpır)
    90 km yapmıyor 90km den sonra titreşim artiyor yazdık lütfen dikkatli okurmusun...
    Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
    Drift Religion

Sergeant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2005 kle, 2007 kymco ck
    hiç yanaşma sıfır enduro almıştım bende geçen sene asfaltta kullanmak için sıfır makina artı 250lik bi gücü yok hayal kırıklıgı tipine aldanma zaten enduroyu kaldırmısla bunuda seneye daha üretmezler degeri hızlı düşer
    Now the world is gone. Im just one.

Motosikleti
    yamaha ybr 125
    anlatmak istediğim o deil onuda araştırdım en son 108 oda motor patlıcakmış gibi oluyormuş ama benim aklımda arkada dişliyi ufaltsak nasıl bi etkisi olur saygılar cevabınız dört gözle bekliorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:59 ----------

Alıntı Sergeant adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hiç yanaşma sıfır enduro almıştım bende geçen sene asfaltta kullanmak için sıfır makina artı 250lik bi gücü yok hayal kırıklıgı tipine aldanma zaten enduroyu kaldırmısla bunuda seneye daha üretmezler degeri hızlı düşer
    enduroyu sölemiyorum zaten o kanunin sitesin de yoktu cross 250 benim sölediğim

Motosikleti
    2005 kle, 2007 kymco ck
    Alıntı redcaptain adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    anlatmak istediğim o deil onuda araştırdım en son 108 oda motor patlıcakmış gibi oluyormuş ama benim aklımda arkada dişliyi ufaltsak nasıl bi etkisi olur saygılar cevabınız dört gözle bekliorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:59 ----------

enduroyu sölemiyorum zaten o kanunin sitesin de yoktu cross 250 benim sölediğim
    canım pek farkları yok zaten ayrıca 120yi rahat görür enduroyla goruyordum ben titreşimde yoktu kim var diyorsa sallıyor krosunda o kadar farkı olacagını sanmam

Alıntı Sergeant adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    canım pek farkları yok zaten ayrıca 120yi rahat görür enduroyla goruyordum ben titreşimde yoktu kim var diyorsa sallıyor krosunda o kadar farkı olacagını sanmam
    Arkadaş aldı sallıyorsa o sallıyor benden günah gider.

Motosikleti
    2005 kle, 2007 kymco ck
    Alıntı motorhocası adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaş aldı sallıyorsa o sallıyor benden günah gider.
    valla hocam ben makinayı kullanmadım dedigim gibi enduroyu kullandım 7-8bin kadar ondada titreşim yoktu 120yi vuruyordum açmak lazım tabi kros biraz daha yüksek belki hızı kesilebilir ama ona karşın 1-2 beygir daha güçlü olması lazım bende 90kiloyum boyda var biraz yani enduro benimle 120 vurduysa kros rahat vurur diye düşünüyorum

Motosikleti
    yamaha ybr 125
    buna msj lara çok sewindim valla 120 görüyorsa on numara olur çok teşekkürler çok saol lun ya

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:14 ----------

buna msj lara çok sewindim valla 120 görüyorsa on numara olur çok teşekkürler çok saol lun ya

hayalets - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gt 250 R
    seri bi motor kullanmadım fakat gördüm

mertka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 125R'dı
    bir sürmüştüm bundan düz duvara tırmanacak kabiliyeti var hemen hemen düz bir tepeliğe çıkmıştım uzun uzun sürüp test edemedim ama o kısa sürüşte çekici kılmıştı kendini ama çan çin çon yaklaşmamak lazım

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler