Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Rizoma elcik

REKLAM ALANI
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Alıntı babaçi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Allah rızası için biriside resmini koysun yahuu
    Aha abicim bu namussuslar;

ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Elcigin degismesinin hic bir etkeni yok. Yaris haric cidden masraf. Iyi bir eldiven kullan daha ii bence.Motorumda tum mekanik modifiyeli ama elcik orjinal. Degistirmemde. Rizomo Turkiyede abartilan gereksiz para harcamanin adresi bence.
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

Mesaj alınımştır Bu kadar motorcu rahatsız-gereksiz diyorsa vardır bi bildikleri görünüş olarak gözüme güzel göründüler aslında ama vazgeçtim sanırım Hepinize teşekkür ederim kazasız belasız sürüşler

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Arkadaşlar, rizoma tipi elcikler hem görüntü kadar hemde yarış için kullanılıyor..İçinde gaz tepki mesafesini kısaltıcı aparat var... Bu aparatı taktığında, gazı sonuna kadar gazlamak için standart elcikte çevirdiğin mesafenin yarısı kadar çevirdiğinde gaz sonuna dayanıyor. küçük bir hareketle gazı sonlamış oluyorsun... Tecrübeli bir kullanıcı değilsen ve büyük cc kullanıyorsan tehlikede yaratabiliyor...

rizoma elciklerin kesinlikle görünüşle alakası yoktur.kimseyi yanlış bilgilendirmiyelim.o elcikler amacına uygun kullanılmassa bir işe yaramaz.BAYTAR_77 ye katılyorum o elciklerin esas amacı gaz mesafesini kısaltmaktır yanında aparatı vardır (gaz telinin takıldıgı çember.bu çemberin daha büyügü rizoma elcigi sıfır aldıgınızda kutudan cıkar büyük çember takılırsa işte o elcigin ne işe yaradıgını anlarsınız.yarıslarda cok faydası vardır onun için performans elcigi olarak geçmektedir.pistte yarışan herkes rizoma olması önemli degil gaz mesafesini kısaltan elcikler kullanır)onu taktıgınızda gazı normal elcikteki gibi fazla cevirmiyorsunuz.ben 1000 rr da kullanmıştım çok faydasını gördüm tabi acemilik varsa kimseye önermem çünkü normal elciktekinin yarısı kadar ceviryorsunuz gaz son noktasına dayanyor.normal elcikte gazın sonunu bulmak için fazla çevirirsin bilegin aşagı fazla dönecegi için rahatsız olursun.rizoma elcık normalda aksesuar olarak geçmiyor performas elcik olarak gecyor ama dogru takılmazsa yanı takılırken buyuk cemberın yerıne kucuk cemberı kullanırsanız aksesuar olarak kalır ve o parayı boşa ödemiş olursunuz.BU ARADA BÜYÜK ÇEMBER YBR nin kütügünün içerisine otururmu yoksa oturmazmı onu denemek lazım.oturursa ybr de bile eger sert kullanyorsan cok faydasını görürsün ama oturmazsa o parayı bosa vermiş olursun.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler