Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Scooter farlar zayıf.

Motovento
    REKLAM ALANI

Selam arkadaşlar motorumun farları diğer motorların farlarına göre (mesela mondial 100 kh) çift ampul olduğu halde çok zayıf osram ampul alıp denedim farkeden bişey olmadı. Acaba daha yüksek watt ampul alıp taksam yada civalı ampul taksam farkedermi? bu farları nasıl güçlendirebilirim? xenon hariç tabiki

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mertka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 125R'dı
    usta o değilde aküden olabilirmi sence

GuNMember - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki CharmandER-5 2005
    %90 Aküden Aynı Sorun Bendede Var Arada Bir Düzeliyor Ama Çoğunlukla Aydınlatmıyor Dikkat Et Farlar Yanarken Frene Bas Ve Farların Kısılacagını Gorursun
    "TayGuN"
    "GuNControll"
    "Hızlı Gidebilirim Sen Yapma Telaş (; "

Yok arkadaşlar ya aküden değil akü daha yeni ve full dolu.

mach1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial zn125 (pırpır)
    Arka yansıtıcın temizmi yada korozyona uğramısmı.Cıvalı ampul daha iyidir ama 35/35 2 tane yeterlidir diğer türlü aküyü bitirirsin
    Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
    Drift Religion

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    motordaki ayna sisteminin tam iş yapmaması ve far yerleşiminin o motorda tam bir fiyasko olması tek farlı motordan bile az ışık sağlamasını doğuruyor...

2x35w kısa akü bitirmekten başka bir şey yapımıyor onun yerine adam gibi tek 55w H7 koysa bu çinliler acaba günahamı girerlerdi ??
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

Alıntı mach1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arka yansıtıcın temizmi yada korozyona uğramısmı.Cıvalı ampul daha iyidir ama 35/35 2 tane yeterlidir diğer türlü aküyü bitirirsin
    Evet yansıtıcı temiz onda bi sorun yok. Peki 35/35 2 tane civalı ampul taksam farkedermi aydınlatma tatmin edici biçimde artarmı?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:10 ----------

Alıntı satoyama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motordaki ayna sisteminin tam iş yapmaması ve far yerleşiminin o motorda tam bir fiyasko olması tek farlı motordan bile az ışık sağlamasını doğuruyor...

2x35w kısa akü bitirmekten başka bir şey yapımıyor onun yerine adam gibi tek 55w H7 koysa bu çinliler acaba günahamı girerlerdi ??
    Evet dostum ya tek farlı motorların aydınlatması benim motorun neredeyse 2 katı.

poyraz010 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Ybr ESD 125 - 2016
    akü zayıftır.. Bence akü yada konjektöre bi baktır derim.. ;)
    Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..

Tolme - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Jupiter 125, Motoran Vento 100
    Alıntı satoyama adlı üyeden alıntı Mesajı göster

ben straightin aydınlatmasından memnunum özellikle uzunları çok güzel 125liklerin ampul farklımı?
    İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler