s.a arkadaşlar...
ramazan-ı şerifiniz mübarek olsun...
son edindiğim bilgiye göre kanuni racer 200ün pistonu skyteam krosa uymaktadır aklınızda olsun...
bilgi ve deneyimlerinizi bekliyoruz...
saygılar...
s.a arkadaşlar...
ramazan-ı şerifiniz mübarek olsun...
son edindiğim bilgiye göre kanuni racer 200ün pistonu skyteam krosa uymaktadır aklınızda olsun...
bilgi ve deneyimlerinizi bekliyoruz...
saygılar...
basmayı değil durmayı düşünüyorsan eğer, anlaki gerçek motorcusun he bide her bindiğinde heyecanlanmıyorsan eğer eksik bişeyler var be dostum....
Arkadaşlar ER 5 e uyan herhangi bir farklı motosikletin arka çanta demiri var mı?
hort......
ybr125 5 fişli konjektör çinli motorlara uyumlu, siyah fişi iptal edeceksiniz,sürekli yaptık...
ybr125 marş rolesi ss tipli çoğunulk bütün motorlara uyuyor 2005 zx6 ve 00-03-08 model r6 lara, cbr 125 r a uyum sağlıyor. Ayrıca çin malı motorların özellikle scooterların marş roleside ufak bir değişimle aynı şekilde görev yapıyor.uyguladık...
97 zx7 nin statörü 2005 zx6 ya uyum sağlıyor. Bunu ben dükkan da denemiştim. Sadece 97 nin statörü zx6 statör kapağına göre 1 delik açılacak. mm şaşırmayın 2 vida ile montajı bitiyor.. lakin bunu çok sıkıştığınızda yapmanız yararınıza. Ben sıkıştığım için böyle bir şey yaptım.
zaten çinli cg serisi kt ler hariç birbirine uyum sağlıyor. aynı parça. cuplarda bir iki seri hariç birbirine uyumlu. Yanlız cup serisinde lifanlar farklı.
KT serilerinde dikkatli olun görmeden parça almayın KT serileri iki tip. ( bana gelen müşteri motorlarında yaşadım bu sorunu) bir seri kısa piston bir seri uzun piston... aklımda olanlar şimdilik bunlar
çelik 125 ile kt 125 silindir,şanzıman dişli setleri komple krank birbirine uyumlu karbüratörde dahil buna belki basit oldu ama yıne unutulmasın,ybr ve kt debriyaj balatasıda aynı
kanuni 250 C egzantrik zincri, (204 tl)
Kanunı tıger egzantrik zinciri,(154 tl)
Mondial MCT egzantrik zinciri, (30 tl) ile uyumlu,,,
250 cc Kanuni İle mONDIAL MCT pistonları aynı değildir,
müşterime ısrarla ''uymaz'' dememe rağmen sirkecideki parcacı,
''uyar pek cok parcası aynı''
dedi diye aldırmış ve kumpas ile ölçün esnasında uymadıgını kedisine gösterince,
pistonlar elınde kaldı,
ve geride verememiş...
Tamamen Test Edilip Kanıtlanmıştır...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
2000 e kadar olan BMW F650 Funduro ların konjektörü yerine , Lombardini su motorlarında kullanılan Sanel SRR 685 konjektörü kullanabilirsiniz. Jaklar uymuyor çok basitçe uydurabilirsiniz. Orjinali 200 kusur TL Sanel 25TL idi en son
YOU WILL NEVER WALK ALONE
arkadaşlar ''birbirine uyan parçalar'' başlıklı bölümümüze bilgi deneyim ve püf noktaları gibi paylaşımlarımızı eklemeye devam edelim lütfen...
basmayı değil durmayı düşünüyorsan eğer, anlaki gerçek motorcusun he bide her bindiğinde heyecanlanmıyorsan eğer eksik bişeyler var be dostum....
ybr disc'i apache'ye uyuyor,
2 mm fark edıyor cıvata baglantı kenarlarından fakat tüm civatalar yavaş yavaş teker teker sıkıldıgı zaman gönyeye (düz hizasına) geliyor...
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Ramzey QM 250 ile Mondial MCT 250 karbüratör manifoltları bir biri ile aynıdır,,,
__________________________________________________ __________________________________________________ ____________
Bisan Lifan ROAD STAR 250,,,Monero CMX 250,,, Keeway Süper 250 V MOTOR'ların Krankları Bir biri ile aynıdır...
__________________________________________________ __________________________________________________ ____________
Cbr 600F Fan Müşürü,,,Cbr 125 ve Dylan 150 fan müşürü bir biri ile aynıdır,,,Tabii Birde Suzuki Marutti Müşürü Uydurulabiliyor,,,
Bilginiz Olsun ))
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Minik bir Keçi Sakalı misali CÜCÜK var ama
yinede sözüm geçmedi Parçacı Elemena Pistonları ...VERDİ...
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
BMW F650 ön farı yerine Desoto kamyonet farı kullanabilirsiniz. 2 adet olarak takım halinde satılır biride yedeğiniz olur.
Görebildiğin en uzak yere git, oradan daha uzakları göreceksin.
Gs 500 konjektör ile kymco dink lerin konjektör birbirine uyuyor)) klr 600 ün balas zinciri yerine anadolun egzantirk zinciri kullanılabiliyor.er 5 gs 500 lerin ön far içi yerine kaplumbağların farı oturuyor ))
suzuki address 50cc=)yamaha dt125=)93 gs500=)99 gs500=)yamaha tt600=)99 er5=) virago 250=)92 kle500=)2004 gs500=) 2005 fazer)
truva100cc lik cub' a toros farının camı uyuyormuş forumdan tr100 nickli abimiz yaptı oldu
bu kawasaki bir başka dostummm
öncelikle konuyu açtığımızdan bu yana paylaşanlara teşekkür ederim bilgi ve tecrübelerini payaştıkları için...
normal zamanda belki lazım olmadığından hiçbirimiz bu konu başlığını ve içindeki paylaşılanları önemsemiyoruz ama yarın ıssız bir yolda veya bir şehirde , köyde bılamadığımız bir parça çözemediğimiz bir sıkıntı olduğunda burası çok büyük bir ihtiyaç ve çözüm kaynağımız olucak
lütfen üşenmeyip bilgi tecrübe hatta duyumlarınızı bile paylaşın çok önemli...
tabi denemiş olanlar tecrübe olduğunu duyum olanlar denemediğini sadece duyum olduğunu belirtirse daha iyi olucak daha kesin sonuca ulaşmış olucaz...
şimdiden paylaşım ve katkı yapan ve yapacaklara bir kez daha teşekkür ederken kolaylıklar diliyorum ,
motorunuz hiç yan yatmasın , hep tekeriniz düz basması dilğiyle inş... ) selam ve dua ile kalın inş...
Bence böyle olursa çok karışık olur
Mesala google docs dan bir excel açsan sonra onları kategorilesen ve onların altına uyumluluklarını yazsa daha iyi olmazmı ?
Sen yap diyeceksinde şimdi aklıma nasıl şablon yapıcam onu düşünüyorum
Onu bulsam hemen yapıcam
monero bisan ledow kewaay hatta land cruser 250 nin motorları aynı karbüretörleride aynı,bu saydıklarımdan land cruser i cıkarın bunların diğer parçalarıda aynı sadece jant farkı var keway süper shadow döküm jant gerisinin alayı aynı nerdeyse
keşke daha fazla bilsemde yazabilsem
hak etmeyene merhamet kendine yapacağın en büyük ihanettir.!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)