subap ayarını yaptım amaaaa
Reklamlar
-
Reklamlar
-
motor tamiratından zevk almak güzel bişey...sadece para için yapanlardan değilsin ya işte o çok güzel...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
motor tamiratından zevk almak güzel bişey...sadece para için yapanlardan değilsin ya işte o çok güzel...
butun tamır işlerınden zevk alıyorum abı...
bı arkadasımın 84 model bmv si var...
hep orası burası arızalanır...bizde hafta sonları tamır eder dururuz....
-
usta keşke herkes senın gibi kendi motorunu onarabilse hiç değilse ufak tefek şeyleri.
bu arada anladığım kadarıyla o parça gereksiz öyle dimi servise sormanı öneririm yinede
-
mertka adlı üyeden alıntı
usta keşke herkes senın gibi kendi motorunu onarabilse hiç değilse ufak tefek şeyleri.
bu arada anladığım kadarıyla o parça gereksiz öyle dimi
servise sormanı öneririm yinede
hangı parca önemsızmiş...bisey anlamadım yaw...
-
dun yagmurda sucuk olsun test edememıstım motoru...
bugunku deneme turunda motorun gıdısı hıcte hosuma gıtmedı...
benzın subabını tekrardan gerı sıktım...ekzos subabınınıda bırazcık gevsetıım...
resımdekı sıvı conta surdugum yerdekı contayıda temızleyıp gerı taktım...
deneyemedım ama motorun motorun calısma sesı degıstı bee
-
Dükkan kirasını boşver,al böyle bişey arkasına bakma. Antalya-Alanya tarafında böyle motosikletçiler var yolun üzerinde,daha küçük konteynerle yapıyorlar işlerini.
http://www.sahibinden.com/1200tl_sat...word=konteyner
-
-
sevimli ve muhabbet bir arkadaş benziyorsun konuyu okurken güldüm baya
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler