arkadaşlar uzun süredir takip ediyorum benim silindir üst kapağında sürekli olarak fazla miktarda yağlanma oluyor. bu yağ paspasa kadar geliyor. motor yağını takip ettim, en küçük bi azalma yok.
sizce bu yağ nerden gelir? ne yapabilirim?
arkadaşlar uzun süredir takip ediyorum benim silindir üst kapağında sürekli olarak fazla miktarda yağlanma oluyor. bu yağ paspasa kadar geliyor. motor yağını takip ettim, en küçük bi azalma yok.
sizce bu yağ nerden gelir? ne yapabilirim?
hayır onda yağlanma yok
motorun yağ yakıyor olabilir silindir blogun dada mikro çatlaklar olmuş olabilir kanımca
Mustafa Kemal Atatürk
üst kapak contasını değiştir
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
motor yağında eksilme yok. işin ilginç tarafı bu zaten, dediğiniz işlemleri yaptım defalarca motoru yağdan temizledim. kontrol ettim. silindir üst kapağından geliyor yağ. ama anlamadığım nokta motor yapında gram eksilme yok. bu yağ ne yağı?
tamam işte adam gibi bi silindir üst kapak contasını değiş, saglam sık sen yapamıosan bi tamırcıye gotur. yag dedıgın yagmı hakket ondan emın ol ? devir daimden sıcratmıs olmayasın dıcem alakası yok
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
silindir kapağının contasını veya keçelerini değiştir olayın çözülür
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
CASTROL SCOOTER 10 / 40 YAĞ - BUJİ NGK
Bende oldu üst kapak contasını değiştirdim halloldu. Bir servis motor inecek dedi diğer servis üst contayı değiştirdi. Tavsiyem tek bir servise bağımlı kalıp kazık yememektir.
Orhan KÖNİ
Silindir üst kapağına yağ pompası tarafından pompalanan yağ sübap kafasını yağlamaya yarar. Burada biriken yağ bir kanal vasıtasıyla tekrar motor bloğuna gönderilir. Üst kapak contasını değiştir. Birde kapağı açtığında içinde yağ birikmişse dönüş kanalı tıkanmış olabilir ona baktır.
benimde hava filtresinden benzin damliyor hep o nedendir bir fikriniz varmi aylar once garajda motorun altinda bi is icin mal gibi motoru yere yatirdim o gun yag filtresinden heralde bayagi bi benzin yere bosalmisti o gunden beri bu sorun var sanki. ilkten filtrenin icinde kalandir diye dusunmustum ama kac aydir ucup gitmesi lazim onun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)