motorum çalışıyor rölantide sorun yok normal ama gaz verince boğuk gaz yiyo yani gaza tam tepki vermiyo bide arada patlayıp stop ediyo patlama derken pat diye ses geliyo ve karbüratörden duman çıkıyo
motorum çalışıyor rölantide sorun yok normal ama gaz verince boğuk gaz yiyo yani gaza tam tepki vermiyo bide arada patlayıp stop ediyo patlama derken pat diye ses geliyo ve karbüratörden duman çıkıyo
karbürötör hava ayarını kontrol ettam kapat sola doğru 2/2,5 tur aç bide bujiye bak kabloyu kontrol et kesik kesik gelebilir ıslanma olabilir hava girişini kontrol et
karbüratör emme manifoltunu kontrol et ordan hava alıyor veya manifolt çatlamış olabilir
suzuki address 50cc=)yamaha dt125=)93 gs500=)99 gs500=)yamaha tt600=)99 er5=) virago 250=)92 kle500=)2004 gs500=) 2005 fazer)
karbürötör ayarlarını uzmanına göstermen lazım
Mustafa Kemal Atatürk
Dostum hava ayarını 5-6 tur açıp öyle dene bi bendede egzostan patlama oluyodu motor gaz yemiyodu ben öyle yaptım düzeldi.
baktım yok sorun karbüratörde değil
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:35 ----------
hayır aksine motor az hava fazla yakıtla biraz daha rahatlıyo ama gene sorunlu büyük ihtimalle silindir contası yandı geriye başka bişey kalmıyo
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)