Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

S2 duya ampulü nerden bulabilirim? (Mondial 151RS)

REKLAM ALANI

mondial 151rs için far ampulü arıyorum. nereden bulabilirim? 35 lik orijinal ampuller kendini zor aydınlatıyo.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sergiowanni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER-5
    o ampul nedir onu bile bilmiyorum..bende 150hs vardi 1 sene qullandim hep pilips:D vardi.patladi yenisini aldim.

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    her yerde vardır o ampulden, 35w/35w ampul ama sana tavsiyem honda bayiilerinde satılan osram marka olanını almandır
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

banarlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 HS RACİNG MOTORS
    18 / 18 civalı beyaz ampul tak onlar daha iyi
    59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
    CASTROL SCOOTER 10 / 40 YAĞ - BUJİ NGK

Evet arkadaşlar bu orjinal ampuller çok az aydınlatıyo acaba philips yada osram alıp taksak farkedermi? bide gelen voltaj 2 ampule dağıldığı için güç düşüyo diye düşünüyorum onunla alakası olabilirmi?

Crazy Motors - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS ABS (2017)
    Alıntı aegeanxtr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet arkadaşlar bu orjinal ampuller çok az aydınlatıyo acaba philips yada osram alıp taksak farkedermi? bide gelen voltaj 2 ampule dağıldığı için güç düşüyo diye düşünüyorum onunla alakası olabilirmi?
    İki markada güzel ama benim fikrim osram marka ampul.

Gelen voltaj 2 ampule dağılsada güçte bölünme olmaz (Tabi akün ampullerin harcadığı gücü karşılayamıyorsa). Tek ampulün çektiği akımı hesaplarsak ~2,9A ikisi ile birlikte ~5,8A eder. Demek istediğim akım çekerek aküye yükleniyor. Dediğim gibi akün bu değeri karşılayamıyorsa, ampullere gidecek güç azalır ve dolayısıyla ampullerin hafif kısık yanar.
    Bir de şu gerçeği unutmayalım; alternatörden üretilen akım konjektör üzerinden akü şarj ediliyor. Yani akünün değeri ve şarj edilmesi, ampullerin harcayacağı gücü çok rahat karşılayacaktır.
    Bence orjinal ampullerinden kaynaklanıyordur ışık yetersizliği.
    İnşallah yardımcı olabilmişimdir. Eğer yanlışlarım varsa düzeltiniz ve bu şekilde bilgilenmiş oluruz.
    Herkese kazasız belasız sürüşler.

Alıntı banarlı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    18 / 18 civalı beyaz ampul tak onlar daha iyi
    s2 duya uygun olanını nerden bulabiliriz? nette satan site var mıdır?

KadZe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 125R
    honda cbr 125 lerin orjinali osram S2 tipi. Fiyatı da çok yüksek değildi sanırım.
    KADir ZEngin

Ne kadar hızlı gittiğini durman gerektiğinde anlarsın...

Dostum hiç uğraşma s2 duya göre ben de çok aradım.Beyaz ampulün her şeklini aradım.Şimdi ben de osram var.Ve gayet güzel aydınlatma var.Xenon olayından başkası da kurtarmaz aydınlatmayı.Yapacak birşey yok.Kobak ampule devam.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler