mondial 151rs için far ampulü arıyorum. nereden bulabilirim? 35 lik orijinal ampuller kendini zor aydınlatıyo.
mondial 151rs için far ampulü arıyorum. nereden bulabilirim? 35 lik orijinal ampuller kendini zor aydınlatıyo.
o ampul nedir onu bile bilmiyorum..bende 150hs vardi 1 sene qullandim hep pilips:D vardi.patladi yenisini aldim.
her yerde vardır o ampulden, 35w/35w ampul ama sana tavsiyem honda bayiilerinde satılan osram marka olanını almandır
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
18 / 18 civalı beyaz ampul tak onlar daha iyi
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
CASTROL SCOOTER 10 / 40 YAĞ - BUJİ NGK
Evet arkadaşlar bu orjinal ampuller çok az aydınlatıyo acaba philips yada osram alıp taksak farkedermi? bide gelen voltaj 2 ampule dağıldığı için güç düşüyo diye düşünüyorum onunla alakası olabilirmi?
İki markada güzel ama benim fikrim osram marka ampul.
Gelen voltaj 2 ampule dağılsada güçte bölünme olmaz (Tabi akün ampullerin harcadığı gücü karşılayamıyorsa). Tek ampulün çektiği akımı hesaplarsak ~2,9A ikisi ile birlikte ~5,8A eder. Demek istediğim akım çekerek aküye yükleniyor. Dediğim gibi akün bu değeri karşılayamıyorsa, ampullere gidecek güç azalır ve dolayısıyla ampullerin hafif kısık yanar.
Bir de şu gerçeği unutmayalım; alternatörden üretilen akım konjektör üzerinden akü şarj ediliyor. Yani akünün değeri ve şarj edilmesi, ampullerin harcayacağı gücü çok rahat karşılayacaktır.
Bence orjinal ampullerinden kaynaklanıyordur ışık yetersizliği.
İnşallah yardımcı olabilmişimdir. Eğer yanlışlarım varsa düzeltiniz ve bu şekilde bilgilenmiş oluruz.
Herkese kazasız belasız sürüşler.
honda cbr 125 lerin orjinali osram S2 tipi. Fiyatı da çok yüksek değildi sanırım.
KADir ZEngin
Ne kadar hızlı gittiğini durman gerektiğinde anlarsın...
Dostum hiç uğraşma s2 duya göre ben de çok aradım.Beyaz ampulün her şeklini aradım.Şimdi ben de osram var.Ve gayet güzel aydınlatma var.Xenon olayından başkası da kurtarmaz aydınlatmayı.Yapacak birşey yok.Kobak ampule devam.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)