motor ustaları bakabilirmi?
Reklamlar
-
arkadaşımla yarışacağım çok önemli bi idda var ortada motora ufak tefek öneriler lazım motor için nasıl şeylerle hız kazandırırım dişlilerim farklı devirdaimide sökeceğim fakat nasıl sökeceğim bi yardımcı olurmusunuz bide başka ufak tefek şeyler söylermisiniz acilll:::::????
HIZLI YAŞA GENÇ ÖL :::::::::HAYAT BUYSA HAYABUSA :::::::::AKHİSARDRAG TEAM:::::::MOBİLETTE:::::YAŞAM İÇİN FARK YARATIRRRR::::::MOTOR KULLANMAK AYRICALIKTIR::queen::bounce::farao:
Reklamlar
-
öncelikle motorun ne marka kaç cc ve yarışacınız yer umarımki boştur ama nasıl bir yol asfalt toprak düz vs???
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
-
yamaha crypton r 2006model karşımdaki motorda aynı model ve markadadır 800 metre yol kapalı alan 400 metre yarışpisti yardımcı olurmusunuz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:31 ----------
Hani yhaa nerde bu ustalarrrrrrrrrr
HIZLI YAŞA GENÇ ÖL :::::::::HAYAT BUYSA HAYABUSA :::::::::AKHİSARDRAG TEAM:::::::MOBİLETTE:::::YAŞAM İÇİN FARK YARATIRRRR::::::MOTOR KULLANMAK AYRICALIKTIR::queen::bounce::farao:
-
Rakip motoru şekerle besle. Yakalanırsan at sandım dersin.
Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Yine de yaşıyor insan, merak yüzünden. Yeni bir şeyler bekleyip duruyor...
-
Motorun çokta önemli degilse üst kafadan(bu iç basıncını artırıp daha yüksek devirlere çıkmanı saglıyacak) 0.25-0.50 traşlattır.iridium bujisini bulabilirsen tak.Dişliyle ugraşma lastigin eski ise bir geniş dış çaplı(örnegin 90*90*18 ise 100*90*18 çaplı dış lastik bul.Yani anlatmak istedigim daha etli dış çapı daha geniş lastik.)10-40 yagınıda koy dene.Traşlattıgında devir aptallıkyaparsa bir üst oktanlı (95 oktan kullanıyorsan 97 oktan veya üstünü yada oktan artırıcı katkı kullan bu yüksek basınçta vuruntu yapmanı engelliycek)benzini dene.Vaz geçersen de çift yada daha kalın conta ile basıncını eski seviyeye çekersin.Kolay gelsin.
-
karşımdaki motor orjinal zaten şu devirdaimi nasıl kapatırımm?
-
hiç uğraşma anahtarına filan yarışıyosanız git iki kapak tiner at tamam 1 vites fark olur aranızda sadice ben seni geçtim demek içinse değmez...
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
-
tiner at benzine 1/4 oranında 1 litre bezinkoy 250 gr tiner at tabi zararlarından sen sorumlusun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:06 ----------
devir daim hızı ne artırır nede azaltır benden sölemesi
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
-
devirdaim dediğin şey turbo geridöünüşümmü
-
4/1 oranında tineri kaldırabilecek bi içten yanmalı motor tanımıyorum ben direk piston erir ve kranka su gibi akar sonuç olarak arkadaşın ölümüne kadar sonuçlanabilir tiner dediğin 3 litrede en fazla 50 gr koyulur üstü nü kaldırmaz devirdaim dediği şeyde bana katalizör gibi geldi
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
-
bizzat kendim yaptım şu an kullanıyorum silindir kapahını sök sübapları cıkarttır sonra silindir kapahını 20 mikron taşlat rektifiyeciye ama kesinlikle dağa fazla aldırma hararet yapar motoru eline alırsın son hızın artmaz ama dağa cabuk hızlanırsın motorun son viteste bayılmaz
-
GEREK KALMADI YARDIMLARINIZ İÇİN SAĞOLUN yarışı ben kazandım motordakileri söylüyeyimde belki arkadaşlar öğrenmek ister cup serisi olanlar
dişlilerim farklıydı karbüratörümü değiştirdim devirdaimi(katalizör bi anlamda) söktüm debriyaj balatamı değiştirdim ön amasörleri az bastım karşımdakindede benzer ayarlar vardı... HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler