Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

pilli xenon ışık var mı ?

Motovento
    REKLAM ALANI
    zamisli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz6 Fazer - HD Sportster 883 C
    boyle aküyle falan ugrasmadan motosikletin altina monte edilebilecek pilli xenon ışık var mı ? led li bi sistemde olabilir ..arabalarin altına yaptıklarından ?

bide sizce nasıl olurdu motosikletlere yakışır mı ?
    http://www.akilli.tv/video/453769/Harley-Davidson-883-custom-ista.aspx

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    MkD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    92 301 98 vstar
    Alıntı zamisli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sizce nasıl olurdu motosikletlere yakışır mı ?
    abartmadan yapıldığında ki zaten sizde öyle düşünüyorsunuzdur yani hoş bir görüntü yakalana bilir diye düşünüyorum

Motosikleti
    aynen bende oyle düşündüm ama akü degilde şarjlı bi pille 3-4 gün götürür ..oyle bi düzenek yapmak lazım

yaratıcı arkadaslara duyurulur

umtbytmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RAMZEY QM 250
    boyle aküyle falan ugrasmadan motosikletin altina monte edilebilecek pilli xenon ışık var mı ?

-yok.

Ante - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Büyüyünce alacağım.
    Araç altında xenon duymadım hiç. Ama led ve neon aydınlatma kitleri satılıyor. Birde 3-4 yıl önce içerenköy'de bir firma 6-7 milim çapında boru şeklinde ve istenilen uzunlukta kesilebilen elastik bir aydınlatma ürünü satıyordu. Gerci çalışması için bir ara devreye ihtiyaç duyuyordu ama araç altı aydınlatmada sorun olan yağmura karşı dirençliydi. Hatta bazı arkadaşlar bunlardan alıp BMW otobillerdeki gibi angel eye far yaptılar.

Motosiklette nasıl durur? Enduroya gitmez bence diğerlerini bilmem. Ha birde şerit biçiminde düzenlenmiş led'li aydınlatmalar var. Google'da aratırsanız çıkar. Motosiklet için en ideali o olur sanırım. Led olduğu için ara bir devre ihtiyacı yoktur.

Bu arada lastik sibobuna takılan ve teker döndükçe yanan lambalardan uzak durun Sibop dibinden lastiği götürüyor, yolda bırakıyor Tecrübe ile sabittir.
    Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
    Yine de yaşıyor insan, merak yüzünden. Yeni bir şeyler bekleyip duruyor...

Motosikleti
    dostum bu son dedigin iyi oldu valla onu almayı düşünüyodm ama vazgeçtim . cok saol

deliberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco ck125
    http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...in-yardim.html
    ben böle bişi ldım yaptım L demirle far tasının vidasına montaj yapacağım kenarlarına silikon yaptım kurumasını bekliyorum

Motosikleti
    yaptiktan sonrada resim ve nasıl yaptigini paylasirsan faydalı bi paylaşım olur . dün bi kurye gördüm çantaya polis lambası takmış ledli kırmızı mavi ...felaket parlıyor ..araçlarin farketmemesi mümkün degil .

deliberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco ck125
    ama yasal değil onlar diğer araclar tarafından fark edliyo ama emliyet fark ederse kötü olabilir

Dostum patlamalı bisiklet lambası al.kalem pille çalışıyor.yaklaşık 8 saat kullandım hala daha yanıyor.3 çeşit yanma seçeneği mevcut.Patlamalı.Yavaş yanıp sönme.Sabit.Ama montajı nereye yaparsın bilemem.yere verdiği ışık güzel.8-10 cm uzunluğunda 3 cm çapında bir lamba.bağlantı aparatı da yanında geliyor.;)
    Bu arada bahsettiğim lamba led değil.Ama beyaz ışık veriyor.Gerçekten güzel renk.

MkD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    92 301 98 vstar
    Alıntı zamisli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dün bi kurye gördüm çantaya polis lambası takmış ledli kırmızı mavi ...felaket parlıyor ..araçlarin farketmemesi mümkün degil .
    bu konu ile ilgili trafik uygulamaya mail atmıştım daha önce görünebilirlik artışı için ışık eklenebilecegini söylemiştim

Araçlara takılan ışıklar üretim aşamasında Sanayi ve Ticaret Bakanlığınca çıkarılan Motorlu Araçlar ve Römorkları Tip Onayı Yönetmeliğine (MARTOY), Araçların İmal, Tadil ve Montajı Hakkında Yönetmeliği (AİTM) hükümlerine uygun olarak yapılmaktadır. Bu nedenle, müracaatınızın Sanayi ve Ticaret Bakanlığına yapılması gerekmektedir.

diyerekten benim yanlış yerlere mail attığımı bildirdiler

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler