kanuni windy s elektirik problemi
Reklamlar
-
beyler motoru ikinci el aldım ve sürekli bana akü problemi yapıyor geçen hafta arkadaslarla mahallde biraz turladık
sarj oldu el marsı calısıyordu hafta ıcı calıstı(ele marsı ile
) ama dun işe gittim aksam da biraz kullanmak adına arkadası evine bırakayım dedimewine kadar bıraktım iyi yolda dönerken yine akü boşaldı hatta stop etti ve allahtan ayak marsı var ve öyle tekrar calıştırdım da eve döndüm arkadaslar sizce neden olabilir önümüz yaz ve bu sorunlar beni çok üzüyor yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Reklamlar
-
merhaba ,
1 akün artık can çekişiyo olabilir yenisini alman gerekebilir...
2 konjektör arızalı olabilir aküyü sarjlamıyordur...
yeni akü almadan önce mutlaka konjektörü test ettirmen lazım aküyü sarjlıyormu diye...
-
ibrahimbrs adlı üyeden alıntı
beyler motoru ikinci el aldım ve sürekli bana akü problemi yapıyor geçen hafta arkadaslarla mahallde biraz turladık
sarj oldu el marsı calısıyordu hafta ıcı calıstı(ele marsı ile
) ama dun işe gittim aksam da biraz kullanmak adına arkadası evine bırakayım dedimewine kadar bıraktım iyi yolda dönerken yine akü boşaldı hatta stop etti ve allahtan ayak marsı var ve öyle tekrar calıştırdım da eve döndüm arkadaslar sizce neden olabilir önümüz yaz ve bu sorunlar beni çok üzüyor yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
kanuni motorların bir şekilde bu problemleri olduğu zaman yapılacak en masrafsız ve akıllıca hareket anlayan birinden yardım almaktır hangi şehirde olduğunu bilmiyorum istanbuldaysan sana birini tavsiye edebilirim motordan anlıyorsanda ikiniz beraber yaparsınız sende nerden oluyor bu hata görmüş olursun geçmiş olsun
-
ewet istanbulda oturyyorum birde boşa atıp itelerken sanki arabalarda olur ya böyle vites tam geçmez gibi ses geliyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:28 ----------
tamyak adlı üyeden alıntı
merhaba ,
1 akün artık can çekişiyo olabilir yenisini alman gerekebilir...
2 konjektör arızalı olabilir aküyü sarjlamıyordur...
yeni akü almadan önce mutlaka konjektörü test ettirmen lazım aküyü sarjlıyormu diye...
akü son derecew iyidi yola cıktım 50 km yok yaptım yolda ne olduysa oldu
-
-
ewet istanbulda oturyyorum birde boşa atıp itelerken sanki arabalarda olur ya böyle vites tam geçmez gibi ses geliyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:28 ----------
akü son derecew iyidi yola cıktım 50 km yok yaptım yolda ne olduysa oldu
dostum sana bir tel vericem kendi telim ara konuşalım sana tarif edicem boşsan bugün yaptıra bilirsin 05347864523 bekir ben
-
tel yanımda değil sajda ben kartalda oturuyorum yer nerde birader tarif edebilirsen
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:54 ----------
konjektöre fiyatına baktım 13 tl imiş servisinde
-
tarif edebilrim tabi yer hekim başında senin gitme gibi bir problemin olabilir yani gidemeye bilirsin sana özelden mesaj atıcam özeline bak
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:58 ----------
tel yanımda değil sajda ben kartalda oturuyorum yer nerde birader tarif edebilirsen
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:54 ----------
konjektöre fiyatına baktım 13 tl imiş servisinde
özele attım mesajı
-
bektanist adlı üyeden alıntı
tarif edebilrim tabi yer hekim başında senin gitme gibi bir problemin olabilir yani gidemeye bilirsin sana özelden mesaj atıcam özeline bak
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:58 ----------
özele attım mesajı
saol dostum simdi motorun yanına gittim o halinden eser yok ama yinede şim di durum yok ama yazdan önce illaki seni arayacağım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler