Otomatik jikleyi manual jikleye çevirme ve mükemmel sonuç
-
Selam arkadaşlar geçen gün 150 cc scooterımın jiklesini sanayideki ustaya manual jikleye çevirttirdim ve sonuç mükemmel oldu en başta rolantisi düzeldi tın tın sayıyo şuan, yakıt büyük ölçüde düştü egzostan gelen patlama sesleri gitti ve ilk çalıştırmada rolantiye düşmesini beklemiyorum. Tüm scooter kullananlara tavsiye ederim.
Reklamlar
-
işçilik güzel yapmış ozmn şanslısın yani hayırlı yolculuklar kask takmayı ihmal etme ilk ve son cezam oldu kendileri
-
aegeanxtr adlı üyeden alıntı
Selam arkadaşlar geçen gün 150 cc scooterımın jiklesini sanayideki ustaya manual jikleye çevirttirdim ve sonuç mükemmel oldu en başta rolantisi düzeldi tın tın sayıyo şuan, yakıt büyük ölçüde düştü egzostan gelen patlama sesleri gitti ve ilk çalıştırmada rolantiye düşmesini beklemiyorum. Tüm scooter kullananlara tavsiye ederim.
Senin jigle o zaman arızalıymış
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
-
mach1 adlı üyeden alıntı
Senin jigle o zaman arızalıymış
Yok dostum jikle sağlamdı hatta tanıdık parçacıdan 2 tane yeni jikle ile değiştirdim hani biri arızalı olabilir diye gene randıman vermedi motor. Usta bahsettiğim işlemi yaptıktan sonra mükemmel oldu. Ustanın yaşı genç ama harbi usta yani 150 zat motoru vitesli yaptı gözümle gördüm.
-
Yok dostum jikle sağlamdı hatta tanıdık parçacıdan 2 tane yeni jikle ile değiştirdim hani biri arızalı olabilir diye gene randıman vermedi motor. Usta bahsettiğim işlemi yaptıktan sonra mükemmel oldu. Ustanın yaşı genç ama harbi usta yani 150 zat motoru vitesli yaptı gözümle gördüm.
Yok artık ...
Bu krallığın tacı kask , tahtıda motordur.
"htmetin"
-
nası bi ustaymış bu
bu manuel olsaymış keşke düşüncesi başlamıştı bendede, çok masraflı bi iş değilse yaptırabilirim. nerdedir bu usta, bide kaça maloldu
-
CBR700F adlı üyeden alıntı
Yok artık ...
Valla komple motorunu değiştirip vitesli yaptı önceden çok yakan zor kalkan çekmeyen motor canavar gibi oldu şimdi yakıt yarı yarıya düştü kalkışı ve çekişi süper oldu.
-
Şerrrefsizim Benim Aklıma Gelmişti (:
Merak Ettim Nasıl Bırsey Olmus Resımlerını Vıdeolarını Gormek Isterım.
Ben Fiat 126 Bis'e hayabusa Motoru Takan Manyakları Gordum,1000RR Motorundan Go Kart Yapanları Gordum Bunuda Gormek Isterım(:
"TayGuN"
"GuNControll"
"Hızlı Gidebilirim Sen Yapma Telaş (; "
-
RunemagicK adlı üyeden alıntı
nası bi ustaymış bu
bu manuel olsaymış keşke düşüncesi başlamıştı bendede, çok masraflı bi iş değilse yaptırabilirim. nerdedir bu usta, bide kaça maloldu
Masrafı 2.50 TL Usta izmirde tanıdık olduğu için benden işçilik almadı.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:14 ----------
GuNMember adlı üyeden alıntı
Şerrrefsizim Benim Aklıma Gelmişti (:
Merak Ettim Nasıl Bırsey Olmus Resımlerını Vıdeolarını Gormek Isterım.
Ben Fiat 126 Bis'e hayabusa Motoru Takan Manyakları Gordum,1000RR Motorundan Go Kart Yapanları Gordum Bunuda Gormek Isterım(:
Dostum 150 Zatı soruyosan bi ara denk gelirse çekip resim ve video koyarım.
-
koysan iyi olu bende merakettim fakat komple motomu değişti öyledir de
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
-
2.500 TL'mi????
o ne yaa.... zaten 0 km ZAT 3.050 TL...
pekde akıl karı değil... ama yinede emeğe saygı tabiki...
-
Masrafı 2.50 TL Usta izmirde tanıdık olduğu için benden işçilik almadı.
2,5tl bişe diil ama izmire gitgel masraf olur
nası yapıldı, bi anlatabilirsen bende yapıcam, çok büyük dert çünkü manuel olmaması
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:45 ----------
bu arada vitesli zatı bende merak ettim
-
AYBERK adlı üyeden alıntı
2.500 TL'mi????
o ne yaa.... zaten 0 km ZAT 3.050 TL...
pekde akıl karı değil... ama yinede emeğe saygı tabiki...
Yok ben manuel jikle için 2.50 tl dedim sen yanlış anladın usta 150 Zat kaça mal oldu onu bilmiyorum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:52 ----------
RunemagicK adlı üyeden alıntı
2,5tl bişe diil ama izmire gitgel masraf olur
nası yapıldı, bi anlatabilirsen bende yapıcam, çok büyük dert çünkü manuel olmaması
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:45 ----------
bu arada vitesli zatı bende merak ettim
Dostum nasıl usta nasıl yaptı bilmiyorum ama olay şöyle normal gaz teli bağladı jikleye ucunuda koltuğun ön tarafının hemen altına getirdi ordan bi delik açıp dışarı çıkardı teli çekince jiklenin içindeki piston yukarı çıkıyo bırakınca da geri gidiyo yani deliği tıkıyo.
-
ya arkadaşlar bu 2.5 tl mi?, yoksa 2.500 tl mi ?
Korkarak yaşıyorsan;yanlızca hayatı seyredersin
-
bkatlav adlı üyeden alıntı
ya arkadaşlar bu 2.5 tl mi?, yoksa 2.500 tl mi ?
Dostum otomatik jikleyi manuel jikleye çevirmenin masrafı 2.50 TL 2.500 TL değil.
-
Dostum otomatik jikleyi manuel jikleye çevirmenin masrafı 2.50 TL 2.500 TL değil.
Herkez benim gibi zat'ı merak ediyo.Arkadaşım jikle anlaşıldı
Zat'ın komple motormu değişmiş
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
-
Kavrama sistemini nasıl vitesli hale getirmiş çok merak ettim Direkt vitesli motor koymuştur kasaya, motorla oynayarak olmaz o... Aktarmayı değiştirmek için varyatör iptal olucak, sonra ıslak debriyaj kavrmasını motor bloğuna monte edecek ve bunu motor tamircisi yapacak, yok artık
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
-
aegeanxtr mutlaka görmemiz lazım resimlerrrrrr hemde ayrıntılı adama rica et arkadaşlar çok merek ediyor de
-
mümkün değil olmaz öyle şey o motoru baştan aşşa değiştirmesi gerekiyo debriyajı nereye taktı hem vites pedalını nasıl monte etti bu senin dediğin sıfır motordan daha fazlaya mal olur hem o zat ın motorunu değişse bile şasi no da değişmesi gerekir bir sürü külfet yani varyatör aktarma zincir aktarma yapılması gerekir yapılsa bile o motordan randıman alınmaz... falan filan
-
bu jinge iyi fikir bi araştırayım....
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler