Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

slm arakadaşlar aranıza yeni katıldım

REKLAM ALANI

Motosikleti
    150 cc shenke scooter
    slm arkadaşlar öncelikle bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim ben yeni 150cc shenke marka 2.ci el başladım dogrumu yanlışmı yaptım siz daha ii bilirsiniz 12 ay taksitle 1bin tl aldık allah herkese kazasız sürdürmeyi nasip etsin soruma gelince arkadaşlar ayak marşından çalıştırınca bazen sıkışıyo gibi oluyoilk motor oldugundan "banamı öyle geliyo anlamıdım gerçide neyse cvp yazarsanız sevinirim hepinize tşkler kazasız sürüşler dilerim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Alper41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki EN500
    hosgeldin scooterlamı basladın yoksa commuter tiplemi bu markaya yabancıyımda
    Fikirlere Kurşun İşlemez .

Motosikleti
    150 cc shenke scooter
    hoş bulduk kardeş sukudur mondiyallar gibi hepsi ayni birbirine benziyo aldık artık arkadaşım allah hayrını göstersin ne yapalım artık ayak marşı sıkışıyo gibide ona canım sıkıldı işte

Yasoe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki EN500
    Hoşgeldin,
    Hayırlı olsun,
    Küçükten başlamak iyidir,
    birde sıfır motorda sorunlar oluyor ama sonra motorda alışıyor...

Arjantinli69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    hoş geldin aramıza. hangi çin scootor da yak ki o problem.ayak marşının yayı var marşı geri bırakmıyor.yayı degiştirip biraz gres ile yaglayınca bir müddet sorun çıkarmaz sana.ama el marşını yaptırmanı tavsiye ederim
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

Dostum aynı motordan bende var ayak marşı sıkışıyor derken sert demek istiyosan normaldir yeni motorlarda olur fakat basınca biyerde takılıp geri gelmiyosa problem var demektir.

Dostum ben nasıl birşey yaptığını anlamadım.''ben yeni 150cc shenke marka 2.ci el başladım'' cümlesinde ne anlatmak istedin? Ayak marşında ufak tefek problemler oluyor ama el marşını yaptır derim.Çünkü bu marşı da bozarsan başka yok haberin olsun. Aynı sorun arkadaşımın motorunda da olmuştu.Gittik adam söküp taktı sorun düzeldi.

Motosikleti
    150 cc shenke scooter
    Alıntı immortalboss adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum ben nasıl birşey yaptığını anlamadım.''ben yeni 150cc shenke marka 2.ci el başladım'' cümlesinde ne anlatmak istedin? Ayak marşında ufak tefek problemler oluyor ama el marşını yaptır derim.Çünkü bu marşı da bozarsan başka yok haberin olsun. Aynı sorun arkadaşımın motorunda da olmuştu.Gittik adam söküp taktı sorun düzeldi.
    kardeş 150 cc çin işi motor aldım 2.el ama ilk aldığım motor onu anlatmak istedim el marşı çalışıyo ama ayaktandan da çalıştır dediler onun için cvp için tşkler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:30 ----------

Alıntı Arjantinli69 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hoş geldin aramıza. hangi çin scootor da yak ki o problem.ayak marşının yayı var marşı geri bırakmıyor.yayı degiştirip biraz gres ile yaglayınca bir müddet sorun çıkarmaz sana.ama el marşını yaptırmanı tavsiye ederim
    tşkler arkadaş el marşı çalışıyo ayak marşı tam ortada kısıyo gibi oluyo geri geliyo bida basınca çalışıyo bi tamirci gözüküyo herhalde

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler