Kanuni bobcat amörtisör sesi
Reklamlar
-
Selam.Motorum şuan 3300 km de ve ön amörtisörlerden sanki içinde sıvı varmış gibi ses geliyor.Freni sıkıp öne yükleniyorum ve saldığımda içinde sıvı varmış gibi ses geliyor.Yaklaşık 1 ay önce tarzikli suyla yıkadım fakat ondan olmayacağını söyledir anlayan arkadaşlar.Bir çözüm bulamadım.Bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum.Saygılar
Reklamlar
-
İçinde su olup olmadığını bilmiyorum ama bildiğim kadarı ile amortisör yağı oluyor.Ülkemizin yolları malum.3300 km'de titiz bir kullanıcı isen sesleri duymuş olabilirsin.Bir amortisör yağlatmanı tavsiye ederim.
-
deligibi adlı üyeden alıntı
Selam.Motorum şuan 3300 km de ve ön amörtisörlerden sanki içinde sıvı varmış gibi ses geliyor.Freni sıkıp öne yükleniyorum ve saldığımda içinde sıvı varmış gibi ses geliyor.Yaklaşık 1 ay önce tarzikli suyla yıkadım fakat ondan olmayacağını söyledir anlayan arkadaşlar.Bir çözüm bulamadım.Bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum.Saygılar
en mantıklısı iyi bi servise göstermeniz...Motorunuzun km si düşük garantili de olabilir...2 sene kullanmıştım o motoru bende o tarz bi sorun olmamıştı...
-
Sertleşmede varsa ön maşayı bakıma alsınlar Castrol fork oil ile değiştirsinler
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
-
Teşekkürler arkadaşlar,bende en iyisi bir servise göstersem en mantıklısı gibi olacak.Saygılar...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler