Sinyalleri Parklara Bağlamak ?
Reklamlar
-
Arkadaşlar Sinyalleri Parklara Bağlamak İstiyorum Nasıl Yapabilirim?
Sinyale Parktan Elektrik Versem Sinyal Verdiğimde Bir Çakışma Olabilirmi?
İstediğim Şöyle Birşey;
"TayGuN"
"GuNControll"
"Hızlı Gidebilirim Sen Yapma Telaş (; "
Reklamlar
-
hocam resmi göremedim ama işin oldukça zor ve bir o kadar da zahmetli motorun elektrik aksamını iyi bilmek gerekiyor.. sadece kendine tam olarak güvenin varsa yap
[B]Düş peşindeysen, [U]DÜŞ PEŞİME[/U][/B] :bounce:
-
ercaan adlı üyeden alıntı
hocam resmi göremedim ama işin oldukça zor ve bir o kadar da zahmetli motorun elektrik aksamını iyi bilmek gerekiyor.. sadece kendine tam olarak güvenin varsa yap
En Kötü İhtimalle Sinyale Arkadan Bir Delik Delerek Bir Ampul Daha Koymayı Dusunuyorum Öyle Yaparsam Daha Az Işık Verir Ve Daha Güzel Durur Diye Düşünüyorum
"TayGuN"
"GuNControll"
-
parkın (+) sını alıcaksın, sinyalin (-) sini kesip ona bağlıcaksın.
böylece normalde sinyallerde elektirik olmadığı için yanıcak.
sinyal verdiğin zaman da yanıp sönücek.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:12 ----------
Bu arada motorunun şarjı yada aküsü iyi değilse yada eksik şarj yapıyorsa, aküye farlar açıkken biraz daha yükleniceğin için akü sorunlarıyla karşılaşabilirsin.
-
edii adlı üyeden alıntı
Teşekkürler
edii adlı üyeden alıntı
Bu arada motorunun şarjı yada aküsü iyi değilse yada eksik şarj yapıyorsa, aküye farlar açıkken biraz daha yükleniceğin için akü sorunlarıyla karşılaşabilirsin.
Ayak Marşıyla Çalıştırmaya Alıştım (: Sorun Olmaz (:
"TayGuN"
"GuNControll"
-
+ 1 yol daha var o daha sağlıklı.
fren lambaları çift duydur. yani 2 (+) , 1 (-) girer.
kullanıcağın yer uygunsa 2 tane bu duydan alırsın 2 tanede fren ampulu. kısık yanan tarafa parkları. parlak yanan ucada sinyali bağlarsın. böylece daha sağlıklı bi tesisatın olur.
-
Süper Moderatör
edii adlı üyeden alıntı
Emin misin
Sinyal ampülünün iki kutbunada + vererek çalışacağına emin misin?
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
Eyong adlı üyeden alıntı
Emin misin
2 artı verirse ya komple elektrik aksamı yanar yada ampul yanar.. parklardan hem ( + ) hem (- ) kamlo alarak sinyalin ( +=+ ) ( - = - ) gelecek sekilde bağlamalısın.. bircok kez denedim ve hepsinde basarılı oldum...
-
edii adlı üyeden alıntı
+ 1 yol daha var o daha sağlıklı.
fren lambaları çift duydur. yani 2 (+) , 1 (-) girer.
kullanıcağın yer uygunsa 2 tane bu duydan alırsın 2 tanede fren ampulu. kısık yanan tarafa parkları. parlak yanan ucada sinyali bağlarsın. böylece daha sağlıklı bi tesisatın olur.
Evet Bu Daha Mantıklı Diğer Yöntemi Düşündüm Sinyale 2 Adet + Bağlamış Oluyoruz Yöntem Doğrumudur?
storm150_mmk adlı üyeden alıntı
2 artı verirse ya komple elektrik aksamı yanar yada ampul yanar.. parklardan hem ( + ) hem (- ) kamlo alarak sinyalin ( +=+ ) ( - = - ) gelecek sekilde bağlamalısın.. bircok kez denedim ve hepsinde basarılı oldum...
Kafamdaki Düşüncede Buydu Ama 2 +nın çakışıp Sorun Yaratabılıcegını Dusundum
"TayGuN"
"GuNControll"
-
teknik olrak bakarsak çakısmaz.. sonucta direk bağlantı yapıyorsunuz. eger onu röle ye verirsen hem parklar yanıp söner hem sinyaller denemekte fayda var.. sonucta oraya gelen elektrk 3w olmasa bile bise olacağını zannetmiyorum..
-
teknik olrak bakarsak çakısmaz.. sonucta direk bağlantı yapıyorsunuz. eger onu röle ye verirsen hem parklar yanıp söner hem sinyaller
denemekte fayda var.. sonucta oraya gelen elektrk 3w olmasa bile bise olacağını zannetmiyorum..
En Fazla Komple Tesısat Yaparım (: Can Sıkıntısı Değilmi Hemde Tesisatı Elden Geçirmş Olurum (:
"TayGuN"
"GuNControll"
-
-
ya zaten çinli motorun varsa elektrik sorunu bitmez :D en sonunda satarsın
bk satıyorum hemde yok pahasına alanda yok ...
(: Cep Telefonuyla Takas Edersin Öyle Gider Bizim Arkadaş İn-dash Teyıple Takas Etti Kanuniyi(:
"TayGuN"
"GuNControll"
-
gayet basit bir olay... en az 5-6 aracımızda bağlattık elektrikçiye verdiğimde 5 dkda hallediyordu.. ama nasıl yapılır hususunda bir bilgi veremeyeceğim yanlış yönlendirme olmasın diye..
akü konusunda en kötü motorda bile fazla yük bindiremeyeceği için problem olacağını sanmıyorum..
amerikan sinyalde denmektedir.. bu olaya genelde amerikan araçlarının çoğunda olur
sinyaller sabit yanar ( tabiki park gücü kadar ) kesinlikle göz alacak kadar yanmıyor sabitken.... sinyali açtığınızda yanıp sönüyor... yani hiçbir özelliğini kaybetmiyor...
bence oto elektrikçisine götürün 5 liralık bişey.. ellediğinize değmez.. yok ama öğrenirim diyosan orasını bilemem
saygılar
-
Eyong adlı üyeden alıntı
Emin misin
eminin dipsiz ampüllerde çalışıyor abi daha önce 2-3 kere bağlamıştım kendi scooterımda.
-
edii adlı üyeden alıntı
eminin dipsiz ampüllerde çalışıyor abi daha önce 2-3 kere bağlamıştım kendi scooterımda.
hocam birine + birine şase boş bir yere verdiğimizdede oluyormu bu olay ?
Yeni yine yeniden
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler